Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit jelent a szerelem? Mert tudom, hogy mindenkinek mást jelent. De konkrétan nektek mit jelent?
1. Don Juan de Marco c. filmet nézd meg, abban van erről egy jó szöveg.
2. Nekem egyre-inkább az életem értelmét jelenti. Nem tudok testileg-lelkileg megnyugodni, csak a párommal. Valami olyan dolog amiért érdemes élni. Menedék, élvezet örömforrás, odafigyelés, törődés, megnyugvás és szeretet egyszerre. Só az ételben, öröm az életben, tinta az üres könyvben. Sokmindent jelent de mégis képtelen vagyok úgy leírni, hogy megértse mindenki, mire gondolok, mit érzek, mit jelent nekem pontosan.
Akkor vagyok csak beszámíthatatlan a szerelemtől, és csúszik szét kicsit az életem, ha viszonzatlan.
Akkor kezdtem el érezni igazán, hogy mit jelent a szerelem, mikor a párom 3 hónapig beteg volt, és nem beszélhettem vele, csak láttam, hogy 3 hónapig nem lesz kinek elmondanom a gondjaimat, nem lesz kinek a gondját hallgatnom, és nem lesz senki, akivel arról beszélhetek, ami eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!