Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elutasít, már lassan ott tartok, hogy kezdeményezni se merek. Hogy lehetne növelni az önbizalmam?
23 éves vagyok. Másfél év alatt vagy 15 lánnyal randiztam, de mind elutasított, szóval tuti velem van a gond.
Egyszerűen nem tudok bennük vonzalmat kelteni irántam, és ráadásul belülről is van pár nagy gondom, mint pl nem volt még komolyabb kapcsolatom, szűz vagyok, szorongós, és láthatólag nem is kellek senkinek.
Hogy lehetne ezen bárhogy is segíteni, mielőtt még késő lenne?
Ja és nem, nem vagyok ronda.
16:40: nem számoltam, de mondjuk 4-5-öt
16:42: nem hülye plázapics*kat akarok felszedni :D
Az a 15 lány veszített és nem te,(még ha most azt is érzed, hogy neked a rossz).Nem értékeltek???Akkor így jártak. Lehet, hogy a ,,nagykönyvben" nem ők lettek neked megírva.
Nálam ugyanez a helyzet. Az önbizalmam nullával egyenlő, meg egyszerűen nem hagyom, hogy megismerjenek, mert tartok a pofára esésről, és ,,ha nincs ló, jó a szamár is" szituációból már nem szeretnék köszönöm.
Nem tudom, hogy mivel foglalkozol(tanulsz, dolgozol), de kösd le magadat valamivel és ne gondolj arra, hogy ,,milyen jó lenne egy társ", mert fel fog emészteni a dolog.
Az öngyilkosságot nagyon gyorsan verd ki a fejedből!!!
Tudod mit okoznál ezzel a családodnak? Sokaknak nincs választásuk arra, hogy éljenek vagy ne. Ne dobd el magadtól az életedet, mert magadnak lehet, hogy jót okoznál,de nagyon fájna mindenki másnak, szóval egy önzés lenne tőled.
Megosztom veled, hogy 21 éves létemre még nem volt barátom. Plussz még a családban is elég sok tragédia történt, főleg ha az utóbbi 1,5 évet nézem. A suliban se igazán találom a helyem, de mégsem adom fel. És tudod miért nem? Mert mikor a tévében látom, hogy beteg kisgyerekekben mekkora küzdeni és élni akarás van, akkor elszégyellem magamat, hogy mi a francért nyafogok.
Nincs párkapcsolatod? Na és akkor mi van.
Tudom, hogy marha rossz, mikor másokat látsz, de annak kell a szemed előtt lenni, hogy Neked is lesz. Lehet hogy holnap, lehet, hogy 1 év múlva.
Egyszerűen meg kell tanulni elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ezt osztotta a gép.
Csak magamat tudom ismételni, mert azok veszítettek, akik nem ismertek meg téged. Ebből nem szabad magadnak lelkiismereti dolgot csinálni.
Nézd, én nm tudom, hogy most mit csinálsz, mivel foglalkozol, de tűzz ki magad elé valami célt. Pl.: hrti 2x menj el edzőterembe vagy mit tudom én mit, de keress magadnak valamit, amiben el tudod hinni magadról, hogy jó vagy. Keress valami motivációt a mindennapjaidban.
Kezd úgy a napod, hogy a kedvenc zenédet meghallgatod.
Beszélj magadról a barátaiddal, csináljatok közös programot. Nem muszáj ennek kocsma-túrának lenni, hanem focizzatok. Mit tudom én hogy mit, de ne sajnáltasd magadat és ne dobd el az életedet!!!
Küldök neked priviben egy oldal linket, amiért nagyon hálás leszel, megtanulhatsz itt csajozni, ingyen, rengeteg e-book is van, írj majd bemutatkozást az oldalra ha regiztél:)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!