Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a skypon van, simán tud csajozni, a bnője, meg csak bízhat abban, hogy nem csajozik?
nem tudom, ha csajozna, hogyan tudnék meggyőződni róla, vagy arról, hogy nem csajozik a neten a skypon, mert én nem értek hozzá.
csak a saját bizalmamra építhetek?
Miert lenne a bizalom "csak" ? Ha nincs bizalom akkor az a kapcsolat mar reg szart sem er.
Ugy erzed nem tudsz megbizni benne? Akkor szakits es keress olyat akiben meg tudsz ez ilyen egyszeru.
pl ma külön vagyunk, felszaladtam hozzá egy fél percre, mert otthagytam a tankönyvem, és mit látok? ma is netezget.
hát bízni bízom, hogy nem csajozik, csak ahogy ő is mondta már nekem egyszer, ha megcsalna úgy sem tudnám meg soha.
és amikor felszaladtam most hozzá, egy szóval nem mondta, hogy maradjak, nem talált ki semmit, hogy menjünk el ide-vagy oda, vagy akármi, hagyta hagy menjek, amikor tudja, semmi dolgom.
Azért az alapvetően nem baj, ha netezik!
Az viszont nem vall túl egyenes jellemre, hogy ha megcsalna,nem mondaná el... :S azért erről nem ártana beszélned vele! ne őrlődj feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!