Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség baj? Meg még pár kérdés.
14 éves vagyok!! Mások szerint érettebb a gondolkodásom és a kinézetem mint a korombelieknek!! 3 hete járok egy 17 éves sráccal! Neki nem gond a korom!! 3 év a korkülönbség ! Ez normális ?! Félek ,hogy mivel ő idősebb más a gondolat menete és esetleg ebből gond akadhat!!
Lenne még valami! 12 éves koromban elvesztettem a szűzeséggem ( meg bántam , hosszú történet nem akarom ,hogy most ezért oltogassatok vagy ilyesmi) És mint mondtam a barátommal 3 hete vagyunk együtt! Már 1x együtt is aludtunk! Érzem szeret és azt mondta képes rám várni ( nem hinném ,hogy egy 17 éves fiunak olyan nagyon jó lenne várni) nos..! Mivel szeretem őt , és ő is engem ! Mikor lenne jó ha lefeküdnék vele ?!! ( ne azzal gyerek ,hogy jajj a mai fiatalok ..valjuk be igen a mai fiatalok ilyenek ! Erről nem tehet senki.. fejlődik a világ sajnos ) Szóval mit is kéne tennem ?!! ( csak akkor akarom ha tényleg szeret , én úgy érzem igen , hogy deríthetem ki ,hogy tényleg szeret )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!