Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden szakítás ilyen rohadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szakítás ilyen rohadt nehéz?

Figyelt kérdés

Ma szakítottam a barátommal 2év után. Megkönnyebbültem, mert talán jobb lesz így,de ugyanakkor nagyon fáj. Órákon keresztül csak öleltük egymást és csókkal váltunk el....

Lehet még normális, mindentől független baráti kapcsolat közöttünk? Sose tudnám teljesen elveszíteni... Mi a ti sztoritok?

2009. febr. 23. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb 2 év után hagytam ott a barátomat. Egyszer megcsalt, akkor megbocsátottam, de utána semmi nem volt olyan, mint régebben. Elvesztettem a bizalmamat, eltávolodtunk egymástól, és hiába laktunk egy városban, 2-3x találkoztunk egy héten. Nehéz volt kimondani, hogy vége, de jobb lett mindkettőnknek, csak szenvedtünk. Persze egy ideig nehéz volt utána, hiányzott, de (nekem legalábbis) hamar elmúlt.
2009. febr. 23. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha az esetleges baráti kapcsolatról leteszel, az ugyanis csak megnehezítené a helyzetet. Soha nem tudnál elszakadni tőle, és így mással sem lennél képes ismerkedni. Az csak a szenvedés meghosszabbítása lenne.
2009. febr. 23. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátok maradtok, akkor csak nehezebb lesz. :(

Én az uccsó szakításom után töröltem minden levelet, sms-t, msn címet, és direkt nem ártam olyan bulikra ahol találkozhatok vele...

Mi is úgy volt hogy maradunk barátok de hónapokig végig ábrándoztam hogy azért érdeklődik mi újság, mert bánja, vissza akar jöni, aztán erős voltam és szó szerint kitöröltem őt. Mire teljesen kiment belőlem minden iránta érzett dolog, addigra jött más!

2009. febr. 23. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is majndem két év után szakitottunk,1 évig még utána kib@szott egy dolog volt mert minden nap láttam..de ezmár jó réen volt,azóta is nagyon jó barátok maradtunk.Én hiszek abban,hogy ha két ember ennyire szerette egymást valamikor,nem kell köpködniük utána egymásra!Nekem most is fontos,mint barát,és megszakadna a szivem ha elkéne vágni minden szálat köztünk.:-) (azóta mindkettőnknek volt már jó pár kapcsolata)
2009. febr. 23. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél év után szakítottam a párommal, és ugyanúgy váltunk el ahogy ti. Persze megbeszéltük, hogy majd megyünk ide meg oda. Aztán egyre jobban zavarta az egóját, hogy én szakítottam, és csinált pár nagyon szemét dolgot. Aztán néha megpróbálta visszakönyörögni magát, és mivel nemet mondtam, megint jöttek a bunkó megjegyzései. Kb 4 hónapig ez ment. Én ezek miatt még mindig nem nagyon tudtam túltenni magam, főleg, mert nagyon sok önbizalomromboló dolgot mondott, és akkor is fáj, ha tudom, hogy nincs igaza. Ebből kifolyólag ennyi sok idő után megszakítottam vele a kapcsolatot. Hamarabb kellett volna...
2009. febr. 23. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Enis tegnap szakitottam a baratommal,es nagyon faj...Egyszeruen nem birok tovabb Elni,tudom h ezer masm pasi van de nekem az ezerbol csak O kell,nem hiszem h visszakapom valaha is:(
2009. febr. 24. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan felejtsd el a barátságot nem fog menni.A legtöbb pasi nem akar barátkozni az exével.
2009. febr. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!