Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elött hogy pukizzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elött hogy pukizzak ha már nagyon nagyon kell?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy pl. ültök a kocsiba órákig hosszú utazás vagy szex is akár.
2009. febr. 23. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
széjjel röhögtem a fejemet :D ez jó xD...én is sunyi vagyok :D
2009. febr. 23. 20:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Tök furi. Mi 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. A férjem kb 1/2 éve pukizik előttem de viszonylag ritka a dolog. nem zavar. Én még sosem pukiztam előtte. Nem azér mert nem merek, hanem valahogy úgy gondolom, (nem találom a megfelelő szót) nem nőies, vagy modortalan. mindennek megvan a helye, étkezőasztalnál nem pukizunk ez tiszta sor, a nappaliban a szobában sem kéne. A WC-fürdőszoba ennek a helye. Én így gondolom a magam részéről, de nem zavar, ha a férjem pukizik előttem... Furi
2009. febr. 23. 20:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Na most nekem úgy fáj a hasam a nevetéstől :D Ez a kedvenc kérdésem! :D És csakazértis válaszolok, h visszataláljak később is :D

Amúgy mi nem csinálunk ebből nagy ügyet. Még msnen is beszélgettünk már ilyesmikről. Legalább egy jót nevetünk :P

2009. febr. 23. 23:54
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

Én vagyok az ujjmeghúzós. :) A volt párom előtt úgy pukiztam először, hogy épp gugoltam, mikor nagyon kellett. Gondoltam, elérkezett az idő, hogy elveszítsem, a "barátomelőttfingok" szüzességem, mikor is bejelentettem neki, hogy most eljött a nagy pillanat. Feszült várakozás. Én nyögök. Mire hang nélkül, szuszogva csúszott ki. Akkorát röhögtünk, hogy évek múlva is emlegettük.

Nálunk ez a családban sem téma, inkább ez jöjjön ki, mint a mentő alapon nem csinálunk nagy ügyet a dologból. Persze idegenek előtt nem, de vannak titkos jelszavak, amikor nagyon kell, de nem lehet, és ezt szoktuk egymásnak mondani, amikor olyan helyen vagyunk és fuldoklunk a röhögéstől. :)

2009. febr. 24. 08:30
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Mi is pukizunk egymás előtt. Vagyis a barátom szinte bárki előtt elmer durrantani.(kiv. az én rokonaim) A tesója barátnője ott volt múltkor náluk, ülünk a konyhában. Egyszercsak irtónagyot fingik. Mondom neki: "moderálhatnád magad néha". erre ő: "ez volt a moderált változat" :D Elég cikis volt, de röhögtünk. :D Én társaságban szoktam csak szorongatni, és azon vagyok nehogy kicsússzon... :D otthon, meg a barátom előtt simán megy, az első perctől fogva. :) Nálunk ebből nem volt probléma.
2009. febr. 24. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezen az utolsón most baromi nagyot röhögtem.

Őssze két kötni a párommal. :DD

2009. febr. 24. 16:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó válaszokat !:D :D
2009. febr. 24. 16:27
 18/20 A kérdező kommentje:

Bölcs Salamon mondta vala, hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik sunyi lapos, annak bűze irtózatos.... :)

ezen röhögök már 1 napja :D:D:D:D:D köszi a válaszolonak(Y)

2009. febr. 24. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt a szöveget nekem még a nagymamám tanította gyerekkoromban, pedig az sem most volt, még a 80-as években. :)))
2009. febr. 26. 09:57
 20/20 anonim válasza:

Duettet pukiztunk :D:D:DxD

Fáj a hasam a röhögéstől ::D:DD

2009. júl. 3. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!