Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy főiskolás vagy egyetenista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy főiskolás vagy egyetenista nő szóba sem áll egy csak középfokú végzettséggel rendelkező férfivel?

Figyelt kérdés
Komoly a kérdésem és érdekes.
2011. márc. 21. 11:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%
szerintem ezt a kérdést bőven visszavezethetjük oda, hogy "mi kell a nőnek?" vagy jóképű legyél, vagy gazdag, vagy adj le az igényeidből :)
2011. márc. 21. 15:38
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
általánosságban véve mondtam ezt, nem a személyednek kedves kérdező.
2011. márc. 21. 15:38
 23/28 anonim ***** válasza:
83%

Aki iskolai végzettség alapján keres párt az elég egoista.

Azért mert diplomája van valakinek még semmivel se több.

A diploma semmit se ér.

Egy kőműves vagy festő nagyon jól tud keresni ha ügyes.

A 2 diplomás tanárok 100.000ft körül keresnek, ennél még apám is többet keres pedig szakmunkás bizonyítványa van csak.

2011. márc. 21. 18:47
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

szerintem az a baj hogy akkor jobban szembesül az igazsággal. hogy a szakmzunkás jobban keres..

és ez fájna, minden nap.

2011. márc. 21. 19:06
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

IGEN

attól még lehet értelmes

2011. márc. 21. 23:54
 26/28 anonim ***** válasza:
18:47, 19:06: Igen, mert kereset alapjan valasztani part egyaltalan nem sznobizmus es erdekhajcsar. Dehogy:D Mas szemeben a szalkat is..
2011. márc. 22. 00:14
 27/28 anonim ***** válasza:

elsőre azt írnám hogy:még érettségi nélkül is lehet valaki nyerő a lányoknál ha pl sztársportoló

én azt mondanám hogy ez a van e diplomája vagy nincs egy lényeges szempont mégha nem is kizárólagos a nőknél.ja igen válasszuk ketté a fiatal nőket és az érettebb nőket.írták azt hogy ilyen olyan szerelővel összeszürték a levet....aztán mi lett?megmaradt kalandnak mint szép emlék oszt csókolom? mondani szokták"a legtöbb nő buszsofőrbe szerelmes de orvoshoz megy feleségül". Ez a kérdés kb ugyan olyan, hogy fontos e a pénz vagy sem.(biztos vannak ellenpéldák alulfizetett diplomások és tisztességesen kereső melósokról de nem az a jellemző)

Egy kevésbé kvalifikált ember is "lízingelheti" a fél várost ha jókor van jó helyen.de az oltár elé többnyire csak azt tudja vinni akit a diplomások meghagynak neki

2012. febr. 2. 22:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek nincs felsőfokú végzettsége, de nagy érzelmi, hangsúlyozom érzelmi intelligenciával rendelkezik az többet ér mint akinek 2 doktorija és 0 érzelmi intelligenciája van. Ismerek egy két ilyet... főiskolán tanár...
2013. febr. 9. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!