Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy főiskolás vagy egyetenista nő szóba sem áll egy csak középfokú végzettséggel rendelkező férfivel?
11:52: Ha beleszeretek akkor engem is, de nem szeretek bele, ha nem vagyunk egy szinten. Egyébként meg ha nem azért nem tanult tovább, mert nem lenne rá képes, hanem mert neki nem célja, akkor lehet, hogy nem zavarna, bár bennem mindig is volt egy belső késztetés arra, hogy legalább egy diplomám legyen.
De például mikor egyetemre jártam (elég komolyra, egy a ma osztatlan képzések közül), akkor volt egy barátom, aki autószerelő volt, nem azért, mert képtelen lett volna többre, hanem mert neki ez volt az álma egészen kisgyerekkorától kezdve. Teljesen jól megvoltunk, mert nyitott volt az információra.
az inteligencia nemfügg a végzettségtől,
még véletlen se..!
nemhiszem hogy valaki azért szeret jobban mert diplomája van.
"Ez nem ego kérdése. Kell az azonos szellemi szint+az, hogy a pasinak ne legyen kisebbségérzése, mert az az egészséges, ha őrá lehet felnézni, és nem fordítva. De hogy lehet egy kisebbségérzéssel rendelkező, önbizalomhiányos pasira felnézni, aki esetleg még helyesen se tud írni? Ezek halálra ítélt dolgok, ez az igazság. Mindenki válasszon a maga "fajtájából"."
Ez teljesen EGO kérdése,milyen szöveg az h mindenki válasszon a saját fajtájából.Ez azt jelenti,hogy lenézed azt akinek nincs diplomája.Párommal azonos értelmiségi szinten vagyunk,nem azért nem ment egyetemre,mert hülye hozzá,És egyáltalán nincsen kisebbségi komplexusa mellettem és nem önbizalomhiányos...de mind1,SZNOB vagy!!!
az azonos szellemi szint meg a végzettség akkorse ugyanazt jelenti.
ez félremagyarázás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!