Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lány a jobb? Ha választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány a jobb? Ha választani kéne, akkor melyikre esne a választásotok?

Figyelt kérdés

1. lány: szőke, rövid haj, jó pár kiló súlyfelesleggel rendelkezik, beképzelt. Csak márkás cuccokat hajlandó hordani.Ha egy pasi megszólítja, akkor már rögtön azt hiszi, hogy az szerelmes belé. Viszont ha összejön valakivel azt nagyon tudja szeretni.

2.lány: hosszú barna haj, átlagos testalkatú, aranyos, jókat nevetünk együtt. Fontosnak tartja, hogy jól nézzen ki.Szerénynek tűnik, mégis van mikor elég rámenős.Leginkább a fiúk társaságában érzi jól magát.

Mindkét lányt elég jól ismerem. Csak arra lennék kíváncsi,hogyha választonotok kéne, akkor melyikkel jönnétek össze szívesebben.

2011. márc. 20. 18:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Második versenyző:

Leginkább a fiúk társaságában érzi jól magát.

Hát ez nem jó cégér...aztán majd elhagy egy másik srácért..vagy ki tudja hány haver veri otthon rá a répát aztán megy a sz#rkavarás ezerrel...

Első versenyző:

Ha egy pasi megszólítja, akkor már rögtön azt hiszi, hogy az szerelmes belé.

Ez is jó, majd jártok aztán a csaj el lesz szállva magától, hogy ő bárkit megkaphat - mert ugye ő azt hiszi-

téged meg sz#rba sem vesz hanem játssza az úrnőt, mert ugye a szemében te nem kaphatsz meg minden lányt aki szóba áll veled bezzeg ő minden vele szóba álló pasit megkaphatna...

Keress egy harmadik normális lányt!

2011. márc. 20. 18:52
 12/27 anonim ***** válasza:
A 2.-at, mert nem beképzelt.
2011. márc. 20. 18:56
 13/27 anonim ***** válasza:
2. A leírás alapján sokkal jobb természet. Őt válaszd. :)
2011. márc. 20. 19:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Magam se tudom, hogy az első lányban mi fogott meg. De az ő társaságát is élvezem. Persze ég és föld a két lány. Az első az inkább komolyabb, míg a második humoros. Csak most mondtátok ezt a fiús dolgot...hát nem is tudom. :S
2011. márc. 20. 19:07
 15/27 anonim ***** válasza:
én egyiket se.
2011. márc. 20. 19:28
 16/27 anonim ***** válasza:

2.

Nem szeretem a beképzelt és kövér nőket.

2011. márc. 20. 20:15
 17/27 anonim ***** válasza:

Ember ha van egy kis eszed akkor a másodikat választod.

Az hogy a fiúkkal jobban kijön az nem azt jelenti egyáltalán hogy meg fog csalni. Inkább plusz pont mert a haverjaiddal jól ki fog jönni, és bírni fogják. Ha meg igazi barátaid vannak, eszükbe se fog jutni hogy lecsapják a kezedről.

Az első viszont annál veszélyesebb, ahogy előttem is írták, azt hiszi majd h ő a királynő és papucsként fog kezelni idővel, lehet meg is csal és gyorsan levált.

A MÁSODIKAT VÁLASZD :D

23F

2011. márc. 20. 21:07
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

Én az elsőt választanám. Hogy miért?

A kérdés nyilvánvalóan manipulatívan lett feltéve, és az is nyilvánvaló, hogy te vagy a második lány. Tele vagy utálattal, ráadásul hülyének nézel azáltal, hogy manipulatív kérdést teszel fel nekem. Tehát rólad most megtudtam egy csomó negatív dolgot, míg a másik lányról semmit, tekintve, hogy az általad elmondottak nem tekinthetők hitelesnek.

A külső nekem nem számít, a szőke haj tetszik, az a "jó pár kiló súlyfelesleg" pedig valószínű a rosszindulatod szüleménye, meg nekem amúgy is tetszik, ha egy lány nem csont és bőr.

20/F

2011. márc. 20. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha pedig valóban srác vagy, akkor a kérdés manipulatív volta miatt egyértelmű a válasz, hogy kit kedvelsz igazán: a másodikat.
2011. márc. 20. 21:13
 20/27 anonim ***** válasza:

nem a kérdező barátaival csalja majd meg hanem a saját haverjaival megy félre az ének......nem jó ha egy csajnak sok fiú haverja van, mert tuti rárepülnek..jön egy "válság" és majd a csaj a fiú haveroknak picsogja el akik feltörlik majd a csaj könnyeit a gatyájukkal..tuti mind rá veri a brét..főleg ha jó csaj..gondolkodjatok már!!

Full csaj és a fiú haverok nem róla fantáziálnak este? Lehet hogy a kérdező barátai rendesek és tiszteletben tartják, hogy a csaj tabu..de a csaj haverjai magasról telibesz#rják majd a csaj barátját és rámozdulnak + a csaj könnyen haverkodik srácokkal ami gáz lehet ha elmegy egyedül valahova majd valami izomjani biztatásnak veszi a haverkodást és máris ott a probléma..

kellene ilyen fiúkkal haverkodó bomba csaj a ráknak!!!

2011. márc. 20. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!