Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nincs okom haragudni?
Figyelt kérdés
A Feleségemről 8 év házasság után kiderült hogy az esküvönk előtt lefeküdt egy férfival,akiről én nem tudtam.Napi szinten találkozunk az illetővel, jó viszonyban voltunk,vagyunk vele.Kicsit rosszul esett, és fájt.A feleségem azt mondja semmi közöm hozzá, előttem történt én mégis szerettem volna ha őszinte lett volna hozzám.2011. márc. 20. 14:26
11/11 Norb66 válasza:
De van okod haragudni, ez már egyenesen pofátlanság. Én el is válnék tőle, mit képzel -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!