Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyembe? Nem tudom mi legyen a megoldás
Az a helyzet,hogy már majdnem egy éve együtt élünk a párommal kinn külföldön.
Több probléma is van a kapcsolatunkba.Nem tudunk meg beszélni semmit,mert őt nem érdekli.Megrögzött ps3 beteg reggeltől estig,füvezik,sörözik majdnem mindennap.A fű csak alkalom adtán van na de akkor is engem idegesít mert én nem ebbe nevelkedtem.
A másik nagy probléma a húgával van,érzem hogy úgy mond az ő családja ellen beszél engem érzem a feszültséget köztük és köztem.Ő most úgy van,hogy ide fog költözni hozzánk és már előre félek mert tudom,hogy nem fogok vele kijönni.Látom előre ahogy itt fog ülni minden nap köztünk mivel egy szobát bérlünk és itt vagyunk a legtöbbet,hetekig mindennap itt kell majd néznem.
A fő gond az hogy most nem engedhetjük meg magunknak hogy haza menjek mert sajnos arra sincs pénz hogy meg vegyük a repülőjegyet.Nagyon rossz ez így.Nem tudom mit csinálhatnék.
Ötletek esetleg??Előre is köszönöm
1. A barátod még túl fiatal és nem élte ki magát,10 év múlva térjünk vissza erre..
2. Én meg X360 beteg vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!