Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam egy társkereső oldalon frissen regisztráltan :S?
Hazakísértem, jó hangulatban váltunk el.
Este megtaláltam a kedvesem egy facebookos társkereső oldalon. Frissen regisztrált (alig pár perce) és szabad státuszban.
Kicsit keresgéltem és egy másikat is találtam ugyanezen a társkeresőn tőle, szintén szabad (az 3 hetes volt). Miért csinálja ezt? Legszívesebben kidobnám, mert megalázónak érzem, de szeretem őt.
(sokat találkozunk, nem érzem, hogy elhanyagoltam volna. Nem értem az okát. Megbeszélni sem szeretném már, mert annak tudom nem lenne jó vége. Hogy hívjam fel rá a figyelmét, hogy kapja magát össze, vagy maradhat az internetes szinglik körében, ha az kell neki?)
én:26F ő:25L (4hónapja tart a kapcsolat)
énis használok társkereső alaklmazást. és nem azért mert nemkeresek másik párt.
hanem mert várom hátha lesz jobb lehetőség.
ha csajom megtudná nemcsodálkoznék ha kiakadna és szakítana.
Most akármit is mondassz, de ezt csak egy módon tudhatod meg, miért csinálja: ha megbeszéled vele.
Mi sem tudjuk miért regisztrált meg stb, de ha nyugisan rákérdezel akkor elmondja, hogy mivan, és ha még ő fog kiakadni akkor szerintem inkább hagyd ezt a lányt.
Köszönöm a kérdést. Egy barátom keresett meg vele, kb. 3 napja, hogy fenn látja az asszonyt és szabad a státusza, hogy mi van velünk :)
Na ekkor regisztráltam én is. A különbség, hogy megadtam az adatlapon, hogy kapcsolatban vagyok és nem keresek társat.
Amúgy ma végre kibukott belőle, és igen még neki állt feljebb (mert ha tudni akarom ő vele ott senki nem kezdett ki, ő csak barátkozik, meg hogy én le se szarom őt ezért van fenn), de az ilyent inkább személyesen akarom vele megbeszélni.
Nem tudom. Nem akarom, hogy leszedje magát, vagy kényszeríteni bármire is. Ha ő így érzi jól magát keresgéljen csak (ott aztán majd törődnek vele, komolyan nem értem ez mire jó neki. Kicsit el van tévedve a törődés szóval kapcsolatban.), de nem szeretem ha hazudnak, legyen akkor már tényleg szabad.
de attól hogy esetleg nem vagy nem eleget törödsz vele attól még nemkelett volna kiirnia hogy szabad.
sajnos ismerema fajtáját. még te leszel a szemét a végén mert megkérdezted.
egy ilyen csaj hosszútávon csak kikészít. hidd el. lesz még jópár hasonló húzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!