Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja állandóan a párom, hogy pasizzak?

Figyelt kérdés
Van egy barátom egy hónapja, és folyton azzal idegesít, hogy én pasizok. pl. mikor kilép msn-ről, mondja hogy maradjak nyugodtan pasizni, legalább lesz rá időm, hogy nincs most itt. Tudom hogy csak viccelődik de mégis miért kell ilyennel viccelni?
2009. febr. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez afféle kérdés mondatba foglalva.Tehát mikor ezt mondja várja a választ hogy te nem,nem pasizol.
2009. febr. 23. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egyetertek az elso valasozloval..ez azert is lehet mert bizonytalan,azt hiszi h nem vagy annyira oda erte s fel h nehogy mast keressel,s evvel h mondja probal megbizonyosodni afelol h most h mit is gondolsz/erzel/akarsz vele/rola.
2009. febr. 23. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon bizonytalan és nem bízik benned, vagy inkább magában. Fél a csalódástól és így próbálja leplezni.
2009. febr. 23. 13:57
 4/6 anonim válasza:
0%
tőle kérdezd te barom
2009. febr. 23. 14:15
 5/6 anonim válasza:
Gondolom ezt azért mondja, mert ő is csajozik a hátad mögött. és mikor rájössz a dologra, legyen valami kifogása, hogy " de te is pasizhattál".. tapasztalat!
2009. febr. 23. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
az enyém is mondja azért márt arra vár hogy azt válaszoljam nem pasizok nem szoktam mert mikor mondom neki mindig azt mondja :na azért
2009. febr. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!