Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár szeretem a barátnőmet, de néha zavarnak az erősebb szőrszálai. Bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Mivel kiskoromban azt láttam, hogy édesanyám karja, arca egyáltalán nem szőrös, meglepődve tapasztaltam a kamaszkor elején, hogy az osztálytársnőim mennyire szőrősek. Ez taszított is, így mindig is azt gondoltam, hogy nekem nem ilyen lesz a barátnőm. Csakhogy két éve jött a nagy szerelem, és összejöttem egy csodálatos lánnyal, aki visszont nem egyezik meg ezzel az "ideállal". A karján az enyémnél sokkal ritkábban, de erősebb szálak nőnek, nő némi bajuszkája is (ezeket a részeket szőrteleníti is), de látható, sötétebb színű szőr van a hasán, a mellbimbója körül is. Ha olyanok a fényviszonyok, látszik nagyon vékony szálú "pajesz", és a mellén is hasonló. "Közben" nem zavar, de most is, hogy egy hétig nem látom és elgondolkozok a dolgokon, sokszor eszembe jut ez. Olvastam ezzel kapcsolatban pár kérdést, és sok fiút ez egyáltalán nem zavar. Szeretem őt, de néha egy kicsit taszít a szőre. Bennem van a hiba, és a nem létező tökéletessel lennék csak teljesen elégedett? Vele képzelem el a jövőt, így egy kicsit aggódok amiatt, hogy mi lesz később. Erősebbek lesznek ezek a szálak, és engem egyre jobban fognak zavarni? Jó lenne, ha tudna olyan válaszolni, aki fiúként vagy lányként volt hasonló helyzetben; előre is köszi a válaszokat! 19/F2011. márc. 20. 10:32
11/11 anonim válasza:
Hidd el,hogy még a leglustább lány is küzd a szőrszálak ellen. Hiába teszünk meg nagyon sok mindent annak érdekében, hogy ápoltak és szőrtelenek legyünk mindig van olyan amiért nem tudunk megfelelően csupaszak lenni.
Vagy azért, mert el kell telnie egy bizonyos időnek és szőr hossznak.. ahhoz, hogy normálisan lehessen szőrteleníteni akár borotvával is..vagy azért, mert pl. hason írtó fájdalmas menstruáció előtt/idején szőrteleníteni sok lánynak, mert baromi érzékeny a bőr és nagyon fájdalmas azonkívül pirosodik, sebesedik..
Biztosan a barátnőd is meg tesz mindent de állandóan nem lehet minden lány csupasz sajnos...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!