Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok javasolni? :S
Szia én 19/L vagyok, a barátom 22:) Elmondok most valamit... nekem ez a barátom a 2. ember akivel lefeküdtem... mind a 2-ővel csak azért mert komolyra fordult kapcsolat. az 1.vel 2 évig voltam együtt.. a 2.al a mai napig, immár 2,5éve... !:D
a mostani barátomról szintén "piszkos múlt" került elő.. én vok neki a 4. !! Volt egy komoly kapcsolata, ami véget ért.. és úgytette túl magát rajta h összejött minden olyannal akivel csak lehetett... Így került össze egy 29 éves dagadt nővel, akinek volt 2 gyereke... csak sex volt köztük...
Lényeg a lényeg.. teljesen más oldalát mutatta felém.... Alig akartam, és még most sem tudom elhinni ezeket rólla... De adtam neki egy esélyt, mert szerettem. Idővel kialakult a szerelem, a bizalom.. És mai napig imádom őt, és örülök h én vok az a személy aki mellett benőtt a feje lágya, annyira h összeköltöztünk, és már a menyasszonya vagyok!!
Mindenképpen adj neki esélyt!! Segíts neki!!
:) sok sikert, és szorítok!!! ;)
(bocs h ennyit írtam, nem szoktam, csak ismerem ezt az érzést!)
Szia az első vok... magikrisztaKUKACfreemail.hu
De aztán töröld ki! ;)
És beszélhetünk..
Bízom benned!
ha nem szereted eléggé,akkor miért vagy rá féltékeny????ez kicsit ellentétes:))))
De amúgy próbálj megbízni benne.Ha valami gyanúsat látsz benne,akkor viszont nincs értelme a kapcsolatnak.23N
náunk ugyanez a helyzet, nekem megvan a bulizós, discós...múltam, páromnak is megvan a múltja de neki olyan h akár 5 perc beszélgetés után vitte a csajt magához... DE!!!!
összekerültünk, összejöttünk, szerelem, és azóta már hazasok vagyunk, kisfiúnk bent alszik, imádom őt (remélem) ő is engem, és a múlt az múlt, a jelen pedig ők, és a jövő is!!!!
Szia, az első vagyok..
Léccike töröld a kérdésed, mert kiírtam az email címemet, h beszéljünk...
Kérlek..
Bízom benned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!