Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, h kiszeret belőled a pasi és aztán vissza?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 18:08
4/7 A kérdező kommentje:
de sztem se létezik, csak több embernél olvastam, h sztük van olyan..
2011. márc. 19. 18:21
5/7 anonim válasza:
ÉS akkor most aki azt mondja, hogy igen, az csak viccelődik?
6/7 anonim válasza:
létezhet,de tulajdonképpen akkor végig szeret,csak elbizonytalanodik benne,és később meg felerősödik az érzés.
7/7 anonim válasza:
ahogy az előző leírtam, az volt velem is
azt hittem már nem szeretem, de mikor majdnem elvesztettem akkor rájöttem, hogy mégis szeretem és sokkal jobban szerettem/szeretem azóta
csak sajnos ő már nem ...és lehet a közeljövőben fogom elveszíteni örökre...egy másik srác miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!