Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
OneFlyingGirl kérdése:
Fiúk neketek bejönnek a ducibb lányok?
Figyelt kérdés
Fiúk, ahogyan a kérdésben is olvashattátok, neketek bejönnek a ducibb lányok? Csak azért kérdezem, mert én nem vagyok nádszál termet, de kövér se, és még soha nem volt barátom....Jaj, amúgy még vörös a hajam, talán ez is ok arra?2011. márc. 19. 17:38
11/27 A kérdező kommentje:
170cm 65kg
2011. márc. 19. 17:50
12/27 anonim válasza:
Az egyáltalán nem hangzik vészesnek sőt... ha viszonylag formás alakod van, bomba jól nézhetsz ki :)
Vörös haj, meg külön előny!
16/f
15/27 A kérdező kommentje:
Valahogy így nézek ki. Az arcom el retusáltam -> [link] Ne nevessetek a pózon, de csak ilyen egész alakos képem volt.
2011. márc. 19. 18:02
16/27 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem vagy duci, és nekem bejössz :) Igaz h mostanában a normális testalkatot mondják ducinak, és a csontsovány a divat...
17/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van, de azt hallottam, hogy már a túl sovány modelleket nem engedik a kifutókra. Végre kezdenek észhez térni.
2011. márc. 19. 18:13
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. márc. 19. 18:20
20/27 anonim válasza:
Kérdező, szerintem 2 szóval tudok válaszolni: Hülye vagy.
De most komolyan, te kövérnek mondod magad?! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!