Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik a "kisfiús" fiúkat szeretik?
Figyelt kérdés
Vagy mindenkinek a macsó, határozott férfi kell?2011. márc. 18. 21:31
2/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán a külsőről van szó, hanem hogy félénkebb, nehezen beszél, stb.
2011. márc. 18. 21:34
3/9 anonim válasza:
vv gigi. jerzy legalábbis nehezen beszél.
6/9 anonim válasza:
hát az én barátom,csendesebb visszahúzódóbb az idegenekkel.
de nem kisfiús,és 7évvel idősebb nálam.
7/9 anonim válasza:
Igen, vannak. Pl. én. Nem vagyok pedofil, egy nálam egy évvel idősebb sráccal kavarok most, aki szintén ilyen kis pirulós, széles mosolyú, kedves fiú, akinek irtó lassú felfogása van, de nekem így tetszik.
8/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek.:) Volt egy barátom, aki tényleg irtó jól nézett ki, de ő észre sem vette hányan fordulnak utána. Nem mindig az erős, macsó férfiak a nyerők. A szerénység, és egy kis különcség engem mindig megfog.:)
9/9 anonim válasza:
vannak persze, akik elolvadnak egy szágyeélős aranyos fiútól.. :))
én nem ilyen vagyok.. inkább az érettebb bátrabb fiúkat szeretem, akik meg tudnak védeni és tudnak velem beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!