Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja vagyunk együtt a párommal. Mit ajándékozzak neki?
Figyelt kérdés
egy honap mulva lesz egy eve hogy eggyutt vagyunk a baratommal,es szeretnem ot valamivel meglepni.ilyenkor megiscsak illik megajandekozni a masikat.mindenkepp valami kulonlegesre gondoltam de nincs semmi konkret otletem.legyszi segitsetek.elore is koszonom!2008. febr. 6. 10:40
1/3 A kérdező kommentje:
ja bocs.elirtam.egy eve lennenk eggyutt csak egy honap mulva lesz az evfordulo.
2008. febr. 6. 11:08
2/3 anonim válasza:
Szerintem menjetek el vacsizni, öltözetek ki szépen, aztán szeretkezettek, ettöl szebben nem lehet egy évfordulót megünnepelni. Vagy étterem helyett fözhetsz neki te is valami finomat, azt bizti értékelni fogja!
3/3 anonim válasza:
Szerintem sem tárgyi ajándékban gondolkodj!Akkor inkább magadnak vegyél valami nagyon szexi fehérneműt és csábítsd el!Esetleg ráhúzol egy hosszabb kabátot és elmész hozzá úgy,vagy ha együtt laktok akkor a munkahelyére elmész elé,vagy csak simán abbban várod!Az különleges lesz akkor is ha máskor is csináltál ilyet vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!