Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki nem szeret csókolózni? Mit tegyek, ha a barátom akarja, de én nem?

Figyelt kérdés
Volt már több barátom is, csókolóztam párszor, de valamiért nem nagyon szeretem senkivel. A mostani barátomat is inkább ölelgetni meg simogatni szeretem, csókolózni ritkán szoktam vele. Pedig nagyon szeretem, és ölelni nagyon jó, csak a csókolózással van bajom. Nem hiszem, hogy azért, mert rosszul csókol, eddig egy fiúval se szerettem a csókolózást. Az a baj, hogy látom rajta, ha épp szeretne csókolózni, de nekem meg csak nagyon ritkán van kedvem hozzá, akkor is csak pár másodpercig szoktam csókolni. Volt már olyan, hogy csak azért megcsókoltam, hogy neki jó legyen, de utána mondta, hogy látta rajtam, hogy épp nem volt kedvem, és hogy olyankor ne erőltessem. De mit csináljak, ha szinte sosincs kedvem? Pedig tényleg szeretem a barátomat!
2009. febr. 22. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :)

Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.

2009. febr. 22. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, én sem szeretek csókolózni. Bár én azért nem, mert az első csókom borzalmas volt, és azóta senkivel sem élvezem. A szájrapuszikat és az öleléseket annál inkább. A barátom tisztában van ezzel, nem is erőltet hosszas "smárolást", sokszor csak szájrapuszit alkalmazunk, egymás után több rövidebb-hosszabb puszi a szájra, időnként hagyom hogy a nyelvét is alkalmazza, és viszonzom, de nagyon rövid ideig, mert tényleg nem szeretem. Szóval ne keseredj el, nem vagy egyedül. Lehet ezt "arany-középút" elven is csinálni, ahogy leírtam.
2009. febr. 22. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se jön be a csókolózás,nem szeretem,minden más oké,de ez ajaj!

Nem tudom miért,de kiráz a hideg tőle.

A puszi azért jöhet.

2009. febr. 22. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Régen én sem szerettem csókolózni, aztán egyszer szájherpeszem lett és nem csókolózhattunk, hogy ne kapja el tőlem. na akkor annyira szenvedtem, nagyon hiányzott, annyira szerettem volna megcsókolni, szóval nálunk már működik a csók, de azért néha előfordul, hogy a nagyon hosszadalmasra nincs kedvem, meg úgy is érzem, hogy szinte nem kapok levegőt. Azért én mostmár szeretek csókolózni.
2009. febr. 22. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Régen én is utáltam a csókolózást,egy 2 éves kapcsolatban,az akkori párom belémvéste, hogy a szájrapuszi minden szempontból jobb. Mellette elég is volt,nem volt igényem rá. A mostani barátommal azonban imádok, az egyik legfontosabb dolog lett,talán csak a megfelelő párt kellett hozzá megtalálnom.
2009. febr. 22. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Létezik. Én pl azt nem tudom elviselni, ha a combomat simogatják. Még a barátomtól sem. Szerintem is létezik aranyközépút. Például ha "filmes" csókokkal oldjátok meg. A száj ugyanúgy nyitva van, és hozzáér a másikéhoz, de a nyelv marad a saját szájadban. Azt hiszem legalábbis... Próbálgass ki sokféle technikát, csókból sem csak egy van.
2009. febr. 22. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
legtöbbször nekem sincs kedvem hozzá, de van egy tuti tipp amitől élvezni fogod (nekem bevált): sokáig ne csókolózzatok, kérd meg a barátod ha te próbálkoznál, húzza el a fejét, egyáltalán ne engedje, vagy éppcsakhogy egy kis puszit adjon, meglátod, ez fel fogja kelteni a vadászösztönt :D
2009. febr. 23. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!