Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám nyelvesen csókolni?
Hmm..
Bonyolult megfogalmazás, bonyolult kérdés xD. LIKE
ez egyxerű nagyon engem egy hév megállóba csókoltak meg nyelvessel 3dik randin egyxerűe látod rajta a ha szereted h kivánja a csókot de ha nem látod akkor meg minek eröltetni??? smemiértelme ez ugy magátol jönn fogod érezni:):D
(15/L)
ez téves:
nem agától jön: ha párod és szeretitek egymást akkor mindig azt kivánja mindkettőtök hogy "igazi" csókot kapjon a másiktól:
nekem 3éve volt olyan hogy 1,5-2hétig jártam vkivel: megbeszéltük h együtt vagyunk 2-3nappal osztkir után; kimondtuk az "igen szeretnélek"-et és megcsókoltam: persze előtte mondtam h még nem csokoloztam: utána megdicsért h ahhoz képest:P :D:D:D
utána volt h ő szájrapuszira gondlt: de én olyan nyelvest adtam neki hogy meglepődött:D már csokoloztunk és közben próbálta mondani h: ast..hite...pusi.. de nem tudot szegény beszélni mert már csók volt:D
hidd el amikor szájrapuszi készül: lepd meg őt egy csókkal;) ha szeret még örül is neki nagoyn; ha jó volt utána valszeg akarsz még egyet vagy őakar: ha rosznak érezted akkor te akarsz még egyet mert bizonyitani akarsz:D
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!