Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam ki mit érzek?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom 9 hónappal ezelőtt. Mindössze 2 vagy 3 hetet voltunk együtt. Majdnem minden nap találkoztunk.

Aztán szakított velem...azt mondta passzív vagyok és úgy érzi, nem szeretem. Nekem ez rosszul esett, mivel nagyon is szerettem ! Valamiért nem tudom kimutatni az érzéseimet. Azt mondta nem hagyom, hogy megszeressenek, és nem ő volt az első akitől ilyet hallottam.

9 hónapig nem találkoztunk, de sosem tudtam elfelejteni.

Egyik nap, küldtem neki egy sms-t , hogy sokat gondolok rá. Mondta hogy találkozzunk. Találkoztunk is, nagyon jó volt újra látni. Igaz hogy neki közben volt barátnője ,akivel jól megvoltak, így nem reménykedtem semmiben.

Mikor készültünk elválni odaadtam neki egy papírt, amin a "megismerkedésünk" volt leírva. Hazaért, elolvasta.

Azt mondta; "nem tudja milyen érzések kavarognak most benne. De nagyon jó barátja vagyok."

Mostanában egyre többet beszélgetünk, a barátnőjével is szakított pár napon belül.

Sokat átjár hozzánk és jól elvagyunk. Azt mondta szeretne boldoggá tenni, de nem akar semmit elsietni.... (én sem.)

Félek hogyha újra együtt lennénk, ugyan úgy magamba fojtanám azt , hogy mennyire szeretem.

Félek nagyon szeretni, mert lehet hogy egy idő után a szeretet megfolytja az embert, nem?! ...nem tudom...

Lehet azért látom így, mert még sose szerettek nagyon, mert nem hagyom. A szeretet korlátlan mértékű?

Miért nem hagyom, hogy szeressenek?

2009. febr. 22. 14:28
 1/4 anonim válasza:
szavakkal, és cselekedetekkel...persze ez attol függ h pozitiv vagy negativ amit érzelXD
2009. febr. 22. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdetben csak szavakkal, bár lehet, hogy neked éppen ez lenne a nehezebb, akkor csak tettekkel.

Tudom, hogy nagyon nagy súlya van a szónak: "szeretlek", így nem egyszerű kimondani, de lehet, hogy neked ez a könnyebb. Utána már az is a jele lehet szeretetednek, hogy sokat vagy vele, hogy időnként ráírsz 1-1 smst, vagy fölhívod, csak úgy minden ok nélkül, hogy halld a hangját, és ezt meg is mondod neki. Aztán az, hogy meghallgatod, ha valami baja van, és próbálsz neki segíteni. Simogatod, cirógatod, megcsókolod, nem csak akkor, amikor találkoztok, és köszöntitek egymást, hanem az utcán sétálva, csak úgy, "a semmiből", meg ilyen apró kis figyelmességek.

Fokozatosan egyre több mindent megtehetsz. :) Beszélgessetek, sétáljatok sokat, legyetek sokat kettesben, amikor csak rá figyelsz, és semmi/senki másra nem.

És hagyd, hogy szeressen, ha egyszer te is szereted! A szeretetből minél többet adsz, annál többet kapsz! Az nem fogy el azzal, ha adod, csak gyarapodik! Ne félj szeretni, a megfojtó szeretet nem egyenlő a sok szeretettel! Szeretheted attól még nagyon, nem fogja úgy érezni, hogy megfojtod. Nem kell ráakaszkodni, nem kell féltékenykedni, nem kell mindig rajta lógni, nem kell aggodalmaskodni. Ezek lehetnek "fojtóak".

A szeretet korlátlan mértékű lehet, ha! mindketten vigyáznak rá!

2009. febr. 22. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, csak egy kérdés: az a papír mi volt? A naplódból egy részlet? Vagy csak leírtad neki? Vagy hogy képzeljük el? - ez pusztán csak kíváncsiság. De ha ez tetszett neki, akkor ilyen gesztust máskor is megtehetsz. Pl neves alkalmakkor, évfordulón, ünnepeken írhatsz neki kézzel levelet, amiben leírod, hogy mennyire sokat jelent neked!
2009. febr. 22. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm !

Amúgy igen..a papíron a naplómból egy részlet volt

2009. febr. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!