Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok a tanulatlan, illetlen viselkedésű pasikat
kedvelik, miért?
Figyelt kérdés
Az a meglátásom,hogy azoknak a pasiknak,akik tudatlanok,és csak hülyeségeket tudnak összebeszélni,leisszák magukat stb. sokkal nagyobb a sikerük a lányoknál,mint azoknak,akik egyetemre járnak,van céljuk az életben, a dugáson kívül is még el akarnak érni valamit,miért?Ilyen szintre süllyedtek a lányok,ennyire nincs igényük?Hogy honnan veszem?Az osztálytársaimnál vettem ezt észre(fiúk),hogy a rossz tanulóknak,sulikerülőknek mind van barátnőjük,a jó tanulók meg egyedül vannak,magányosak.Miért?Ezek volnának a nők?!
a lányok a bunkó férfiakat szeretik. okos vagy buta, az leánya válogatja.
És miért baj ha valaki leissza magát buliba???
egyszer lennél te is mérnökhallgató...
2011. márc. 17. 19:30
12/20 anonim válasza:
én rosszfiú vagyok hahahahaha
2011. márc. 17. 19:31
13/20 anonim válasza:
Erről beszéltem kérdező (lásd: 20 éves egyetemista lányt) akinek meg imponál hidd el azokért a lányokért nem kár, mert nem tudnál vele lenni 1 napig se annyira gázosak.
Gondolkozz már milyen lelki világú lehet az a nő akinek ez imponál, hogy beszólogatunk másoknak, folyamatos balhék, kocsmai verekedések és tapló viselkedés...az ilyen lányok vagy IQ halottak vagy tinik( de a rosszabbik fajtából)
2011. márc. 17. 19:31
14/20 anonim válasza:
Én is ugyanezt akart írni, hogy akinek az ilyen ordenáré, bamba taplók kellenek, vagy ő ma is olyan, vagy nagyon éretlen. Gondolom neked meg nem ilyen barátnő kell. Hidd el, értelmes nő szóba se áll az ilyenekkel.
2011. márc. 17. 19:53
15/20 anonim válasza:
általánosítsá, de nagyon remélem hogy nem ez az igazság:S:D
2011. márc. 17. 20:40
16/20 anonim válasza:
Ez sajnos igaz nagyon sok Nönél.
Unokatesómmal fogadtunk, hogy nem merek kretén diszkópatkánynak öltözni.....hát mertem és szerencsére jó szinészi tehetségeim vannak ezért felvettem egy rohadt bunkó, megalázó stílust, igyekeztem nyelvtanilag helytelenül beszélni és az sms-ek is így hangzottak, mint pl.: "sziah cicah naon jo volt veled a este látni akarlak még mikor érsz rá talizni ha gondolod elmehetnénk vhová"
Nuku nagybetü, nuku vesszö vagy bármi írásjel és mindig volt válasz.
Iszonyatosan lesújtó, hogy mennyire népszerü voltam így, hogy nem magam voltam, hanem egy kupac sz@r.
Tehát Én bátran ki merem jelenteni, hogy a Nök 80-90%-nál nem számít mennyire intelligens az ember, csak az, hogy kövesse a "divatot".
2011. márc. 17. 21:03
17/20 anonim válasza:
Ha bulizás helyett kockulsz, haverokkal lógás helyett tanulsz szüzen fogsz megdögleni, vagy egy ritka ótvar hájas csajt megkaphatsz talán. Amúgy attól, hogy valaki nem iskolakerülő, meg értelmes, meg tanul annyit amennyit kell még lehet jófej, járhat bulizni, bebaszhat minden hétvégén. Ha gyík vagy, otthon ülsz, csúnya vagy, csövesen öltözködsz, szar a hajad, nincs önbizalmad, és izgalmasabb snakezni egy 3310-esen, mint veled beszélgetni ne csodálkozz hogy nincs nőd.
2011. márc. 17. 21:12
18/20 anonim válasza:
Amúgy hihetetlen mennyi gyökér van itt. Attól, hogy valaki nem tanul naponta órákat (főleg középsuliban) Néha lóg egy kicsit, még nem lesz nője. Az attól van mert jófej. Neked meg azért nincs mert egy kis csöves vagy. Akikről ti beszéltek az egy harmadik kategória. A kis beképzelt fogyatékos divatbuuzi pávák. Az ő barátnőik azok, akiknél van egy kis probléma fejben, de úgy kb 18 év környékén ez megváltozik a legtöbb lánynál. De ne örülj! Ha most nem érdekled a csajokat akkor se fogod! Ez nem azért van mert jól tanulsz és nem vagy paraszt, hanem mert vagy rusnya vagy, vagy nagyon unalmas. Nézz 2 pasi meg 1 kicsit - nagyon sok igazság van benne.
2011. márc. 17. 21:21
19/20 anonim válasza:
Bár ne is haragudj, de én nem ilyen lány vagyok. És az ismerőseim is ilyenek. Tanult, normális férfit választottak maguk mellé, párként, barátként.
2011. márc. 17. 21:31
20/20 jani021 válasza:
A divattal kapcsolatban.Vettem 2 pólót eléggé márkásat de amugy nem vagyok divatkövető és tényleg az van hogy olyanok áltak velem szóba akik eddig le se bagóztak.Itt a lányokra gondolok és nem az érettlenebb fajtából mert fősulis mind.Most van 2 pólóm 5 napra nem győzöm őket mosni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!