Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem eltávolodott tőlem, de ő nem is veszi észre?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk házasok, a nyáron született meg az első babánk.Annyira megtetszett neki az apaszerep,hogy már Novemberben akart még egy babát.Egy ideig szexuálisan is nagyon aktív volt.Viszont egy ideje alig ér hozzám, ha kedveskedek neki észre se veszi. És mintha a kistesó projekt se izgatná már annyira.

Ha én kezdeményezek vagy fáradt vagy nincs kedve,de ha még is történik valami akkor utána olyan hideg, rám se néz, meg se simogat.Isten tudja hogy mikor jött oda csak egy puszit adni, vagy ölelt meg csak merő kedvességből.

De úgy látom ő nem veszi észre hogy eltávolodott.

Lehet hogy van valakije?

2009. febr. 22. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem a férjem olyan hogy magától nem ad puszit vagy ölelést. és én ezt el is fogadtam mert tudom hogy ö ilyen.

nagyon sajnálom hogy a férjed eltávolodott töled. próbáld megbeszélni vele hogy mi zavar téged. lehet hogy tényleg nem veszi észre hogy nem olyan mint rég. lehet hogy ´fáradt, mert a gyereknevelés nem könnyü.

2009. febr. 22. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy más nő van a dologban. Szerintem ülj le vele beszélgetni. Mondd el, hogy neked ez így nem jó, több törődésre van szükséged. Kérdezd meg, miért változott meg a viselkedése.
2009. febr. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!