Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eltávolodott tőlem a lányom?...

Eltávolodott tőlem a lányom? Miért érzem mostanában így?

Figyelt kérdés
9 hónapos a lányom, és úgy érzem hogy abszolút "hidegen" hagyom. Úgy érzem hogy eltávolodott tőlem, már nem vágyik annyira rám, hogy én fogjam, hogy én szeretgessem. Ez a korral jár, vagy csak én nagyítom fel a problémát?
2010. szept. 27. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Te fújod fel!már igenis minden iránt érdeklődik!Ez így jó!Ezután is Te leszel a legfontosabb csak most kíváncsi,felfedez új dolgokat,azok kötik le a figyelmét:)
2010. szept. 27. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nincs semmi gond. Kisfiam 8 honapos lesz nemsokara es nallunk is nemreg kezdodott ez a "korszak". Amiota elkezdett maszni azota nem igen foglalkozik velem. Itt ulok mellette mert nem hagyhatom magara de elvan, maszik a labdaja utan, tolja a kerekes kacsajat maga elott es jatszik. Ha felveszem, akkor csip, karmol le akar menni a foldre. Elkezdte erdekelni a vilag, felfedezte, hogy tud maszni stb. Ne aggodj nincs semmi gond, orulj, hogy elvan egyedul. Majd jon a szeparacios szorongas aztan megvaltozik a velemenyunk. :)
2010. szept. 27. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mindig is Te leszel neki a legfontosabb. 19 hónapos lányom pl. amint megjelenik nálunk valaki, Én mintha ott sem lennék. De, ha bármi "baj" van, azonnal hozzám jön, igazán Én tudom csak megnyugtatni, megvigasztalni.
2010. szept. 27. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább örülj neki, hogy jól elvan nélküled is. :) Az én babóm is ilyen, ő most 8hós. :) Pont a múlt héten kellett elmennem itthonról több órára délelőtt is, és délután is. Szerintem fel sem tűnt neki, olyan jól elvolt a nagyival és apával. Nekem sokkal megnyugtatóbb, hogy ilyen, mintha tudnám, hogy csak velem érzi jól magát, és sír, ha nem vagyok ott.

Ismerek olyan 11hónapost, aki azonnal ordít, ha nem az anyja kezében van. Szerintem nincs semmi probléma a te piciddel, inkább szerencsés vagy, hogy ilyen. :)

2010. szept. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!