Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ezt mondta: "Minden nap gondoltam rád. " Nem lehet hogy maga sem tudja, mi a szerelem?
Figyelt kérdés
5,5 hónapja vagyunk együtt. És hát ugye mindenki tudja, aki már volt szerelmes, hogy akkor nem hogy minden nap gondolunk a szerelmünkre, hanem nincs olyan perc, amikor nem Ő járna a fejünkben. Mikor erről beszélgettünk, azt mondta hogy hát nem tud egész nap rám gondolni, és ne mondjam, hogy nekem a nap 24 órájában ő jár a fejemben. A cselekedeteivel és a viselkedésével viszont érezteti hogy szeret. De én attól félek hogy csak azt hiszi...
Mikor megcsókolom a nyakát, libabőrös lesz a háta, és még még valami....:) Nagyon könnyen...:)
Szóval szerintetek így fejezi ki magát, aki szerelmes? Mindig mondja, hogy mennyire rossz hogy nem tudja magát kifejezni.
22/f, 19/l
2011. márc. 16. 19:09
1/2 anonim válasza:
Ha napi 24órában a párodon járna az eszed, egyszerűen nem lennél képes a napi feladataidat ellátni, de tény, hogy akibe zeretmes a ember (legalábbis nálam biztos) hogy olyan 20-30 percenként tuti eszembe jut valamiről..
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyanezt mondta a párom, hogy nem tud rám gondolni egész nap, és ez érthető, és igaza van. Hiszen dolgozik pl, elég érdekesen végezné a munkáját ha közben rajtam merengene..A munkahelyem eszembe jut ugyan, de nekem is van amikor kikapcsolok és csak a munkára koncentrálok. Ez szerintem így normális. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!