Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm magasról tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm magasról tesz rám, az 1 taktika?

Figyelt kérdés
Az a pálya,hogy kb 5 hónapja járok a barátnőmmel és mostanában elkezdett magasról leszarni.Gimibe járok és minden szünetbe megvártam óra után,aztán találkozok haverommal épphogy köszönök neki,ő meg továbbmegy?ez mi a frász?nem ez az 1 példa van.PL nem ír vissza sms-emre,inkább filmet néz,minthogy velem chatelne....Nem egyoldalú a kapcsolat,mindketten szeretjük egymást,egyszerűen csak telibe szarik rám.az mi a ????
2011. márc. 16. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
ha valaki szerelmes egy adott emberbe akkor nem fog a fejére tenni. messzemenő következtetést így nem tudok levonni a leírtak alapján, mivel látni kéne a dolgot, de ha hosszú távon ezt csinálja akkor érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy mégis miért viselkedik így?!
2011. márc. 16. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem valaki más köti le a figyelmét, vagy készül az érettségire, esetlega vizsgákra, bár ez nem magyarázat arra, hogy odamész aztán továbbmegy.

Valami elcsesződött, szerintem ezt vele kellene megbeszélned, mert mi honnan tudhatnánk mi jár a fejében?

2011. márc. 16. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem taktika, csak tesz rád. Vagy annak a taktikája, hogy szakíts vele, mertő gyáva. Beszélj vele
2011. márc. 16. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Na,mindne rendbe gyütt,nem mondom,h megbeszéltük,de kibékültünk,és minden zsír.KÖszi:A Titok!:)
2011. márc. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!