Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bejöhet, vagy találjak más módszert?
Van egy nálam 1 évvel fiatalabb lány, 16 éves, egy suliba járunk, és párszor észrevettem, hogy összeakadt a tekintetünk, azt hogy miért nézett nem tudom. A nevét tudom, egy héten látom kb 1-2 alkalommal, és arra gondoltam, hogy odamennék hozzá valamikor amikor egyedül van, vagy max ha még ott van az osztályával akkor is, és aztán félrehívnám, odamennék és ezt mondanám: "Szia! Végtelenül tetszel nekem, szeretnélek megismerni!. Utána megbeszélném vele, hogy következő szünetben vagy akár suli után találkozzunk, persze ha én is bejövök neki....
Szerintetek ez így milyen lenne? Arra is gondoltam, hogy inkább elkérném az msn címét, de az meg gáz, ráadásul egy suliba is járunk...
nagyon helyes hogy az élő kommunikáció egyáltalán felmerült benned,mert manapság mindenki msn-n intézi az ilyesmit...
ebből pedig nem fog nőni az önbizalom,mert nincs kihívás..
ajánlom az előbbi ötleted kivitelezését, menj oda hozzá :)
nekem nem tetszene, hogy "végtelenül tetszel" mert sztem nyàlas és hülyén is érezném magam töle, meg zavarban..
nyilvàn tudja, hogy tetszel neki ha elhívod valahova, szval az is elég
Szia, làttalak màr egy pàrszor, ezért gondoltam bemutatkozom, és arra gondoltam nincs e kedved eljönni velem valahovà, blabla..
Tapasztalatom szerint a 16 éves lányoknak hol ez a fiú tetszik, hol a másik. Persze vannak korukat meghazudtolóan értelmes 16 éves lányok is, de ritka mint a hintalósz*r.
Szerintem a "végtelenül tetszel nekem" szöveget hagyd ki, mutatkozz be helyette és mondd, hogy meg szeretnéd ismerni. Kérdezd meg suli után hazakísérheted-e, valami közös programot próbálj meg vele tervezni. :)
a csajt levennéd a lábáról a bátorságoddal, hogy oda mertél menni;)
msn, fb, gáz, pláne hogy egy suliba jártok, és írsz neki valami egyetemes baromságot, amin végül a barátnőivel fog röhögni.
Első megodás mindenképp, a végtelenül tetszel szöveget kihagynám.
- Szia, én vagyok a Jóska és azt szeretném megkérdezni hogy .. hát .. hogyan is szaporodnak a teknősök :DDD
Ha tudod a nevét nézd le iwiwről vagy facebookról az MSN címét és írj rá. Linkeld be a te adatlapod (ha nem ugrik be neki, ki is vagy), kérdezd meg hogy tetszel-e neki és ennyi. Ha igen, mehet az élő szöveg, ha nem, legalább nem égetted le magad a fél suli előtt ;)
XXI. szd, ne halgass a múltszázadbeliekre! :P
Micsoda külön táborok alakulnak itt :D
Menj oda hozzá, onnantól szinte mind1, hogy miről, de beszélgess vele. A letámadás, amivel minden lapodat kiteríted, hogy tetszik tényleg ledöbbentené. Ennyi idő alatt nem alakul ki részéről semmi. Türelmesnek kell lenned, beszélgess vele sokat és utána meglátod mi sül ki belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!