Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha fogamzásgátlót szed barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fogamzásgátlót szed barátnőtök, amikor az aktus végén vagytok, legtöbbször bent élveztek el?

Figyelt kérdés

Már lassan 4 éve együtt vagyunk, barátnőm fogamzásgátlót szed, de mi nem igazán merjük próbálni hogy benne menjek el, mert fent van a kockázata hogy terhes lesz, vagy mások akik tapasztaltak ebben, ti hogy gondoljátok?

Csak elővigyázatosságképp teszünk így, de néha nagyon jó érzés lenne, csak mégis érdekelne hogy mekkora az esély vagy valakinek lett ez miatt gyereke?:)

F/24

2011. márc. 15. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nem óvatosság, hiszen már többen is elmondtuk, hogy hiába a megszakítás, akkor is teherbe esne, ha nem védene a tabletta megfelelően. Egyébként egy cseppet sem vagyok kíváncsi a nemi életetek mozzanataira, mivel van sajátom másrészt pedig ne kedvesezz, köszöntem.
2011. márc. 15. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én három és fél évig az exemben mentem el, és semmi problémánk nem volt. Kipróbálni szerintem nyugodtan lehet, de szerintem egyáltalán nem gáz, ha rendszeresíttek.
2011. márc. 16. 00:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Angliában vagy 60 millióan élnek és csak egy ilyen nőt tudnak felmutatni?
2011. márc. 16. 05:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 4 évig szedtem fogigátlót és mindig bennem élvezett el a párom,naponta többször is.

Gyerek nem lett.

Aztán a második páromnál már nem szedtem a tablettát,megszakítással védekeztünk,2 évig,gyerek ott sem lett.

Viszont ez egyénfüggő,van aki termékenyebb másoknál,és már "attól terhes lesz ha ránéznek" van aki pedig évekig próbálkozik,akkor sem.

Én,ha lesz párom akkor úgy fogok védekezni,hogy fogamzásgátló+nem élvezhet belém,mert még nem szeretnék gyereket,az óvszert meg nem szeretem....szóval szerintem jól teszed ha a végén kihúzod.:)

L/27

2012. dec. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!