Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szed barátnőtök, amikor az aktus végén vagytok, legtöbbször bent élveztek el?
Már lassan 4 éve együtt vagyunk, barátnőm fogamzásgátlót szed, de mi nem igazán merjük próbálni hogy benne menjek el, mert fent van a kockázata hogy terhes lesz, vagy mások akik tapasztaltak ebben, ti hogy gondoljátok?
Csak elővigyázatosságképp teszünk így, de néha nagyon jó érzés lenne, csak mégis érdekelne hogy mekkora az esély vagy valakinek lett ez miatt gyereke?:)
F/24
Én 4 évig szedtem fogigátlót és mindig bennem élvezett el a párom,naponta többször is.
Gyerek nem lett.
Aztán a második páromnál már nem szedtem a tablettát,megszakítással védekeztünk,2 évig,gyerek ott sem lett.
Viszont ez egyénfüggő,van aki termékenyebb másoknál,és már "attól terhes lesz ha ránéznek" van aki pedig évekig próbálkozik,akkor sem.
Én,ha lesz párom akkor úgy fogok védekezni,hogy fogamzásgátló+nem élvezhet belém,mert még nem szeretnék gyereket,az óvszert meg nem szeretem....szóval szerintem jól teszed ha a végén kihúzod.:)
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!