Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/L 20+/F esélyek? (normális választ)
Bocs a válaszomért, de szerintem egy érett 20 éves nem fog leállni egy 14 éves kislánnyal. Bocs de én leröhögném a csoporttársaimat, ha valamelyik 14 évessel állítana oda.
Egy 14 éves még általános iskolás, egy 20 éves jobb esetben egyetemista vagy dolgozik, más érdeklődés, más szükségletek, más szint (érzelmileg, és kognitív síkon...)
vannak 14 éves ismerőseim, a páromnak pl. ekkora a húga (aki egyébként teljesen értelmes, normális, szép, okos, érett), de a párom agyon is ütné azt a húsz évest aki megkörnyékezi a húgát...
Viszont, lehet találsz olyan húsz évest, akinek kellesz, elsősorban ARRA. De az a húsz éves akinek csak 14 éves csaj jut valamiben defektes, pár év múlva rájössz...
Miért ne lenne esély?
Bár ne úgy tervez, hogy ő lesz a férjed, mert ezt 20-25éves korban sem tudod előre, de komoly kapcsolat mindenképpen lehet.
Barátom húgáék 2 éve vannak együtt.
A csaj 15, a pasija 25 mikor összejöttek. Több, mint 10 év van köztük és mégis megértik egymást. de ezenkívül sok ilyen példát tudnék mondani.
Úgyhogy ne gondolkodj a koron, ha szeretitek egymást nem ezen fog múlni a kapcsolat:)
Bocsi az első vagyok :D
16? hát akkor már kicsit nőnek az esélyeid... látom jobb ha lefekszem, ma már többet nem tudok se írni, se olvasni :D
én kérek elnézést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!