Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mi a teendő?
Rosszul hangzik, de ha már több ilyenen átesel, ebben is rutinos versenyző leszel.
Mi a teendő? - Emberfüggő.
Ha még nagyon magad alatt vagy, és nincs kedved eljárkálni:
- bőgd ki magad, megkönnyebbülsz tőle
- beszéld ki magadból, ha attól jobb
- csapj egy görbe estét, ha az alkoholtól jobb lesz (ne túl sokszor, de egyszer belefér)
- írd ki magadból, mennyire fáj
Ha már túl vagy a kezdeti sokkon, és tudsz menni emberek közé:
- járj el időnként a barátaiddal, próbálj ne túl sokat egyedül lenni
- legyenek programjaid, amik eltereleik a figyelmedet
- ismerkedj új emberekkel
- legyenek pozitív céljaid, amikért teszel
Így szépen lassan felépül az új életed (nélküle!), amiben idővel megtanulod nélküle is jól érezni magad.
Ez az első "igazi" szakításod?
Mert tudnod kell, hogy ha nagyon szerettél valakit, akkor egy hónap a továbblépéshez, az édeskevés. Adj magadnak időt, mert ez tovább fog tartani, és nincs benne semmi természetellenes. Lehet, hogy eltart majd 3-4 hónapig is, és kicsit még utána is fájni fog.
Nekem 6 hónap kellett anno, hogy továbblépjek egy kapcsolatom után. Most legutóbb 3 hónapja szakítottunk a barátommal. Én most tartok ott, hogy már járok emberek közé, tartalmas és értelmes napjaim vannak, tudok nevetni, és nem bőgök minden nap. DE 3 hónap után is még minden nap hiányzik, és minden nap gondolok rá.
Nekem tisztán csak az került egy hónapomba, hogy rendesen kisírjam magam. Persze ez emberenként más, de egy hónap nem elég a továbblépéshez, ha szeretted a másikat. Szerintem. Úgyhogy türelem:(
Egyébként nem tudod elkerülni? Úgy jobb volna, ha már nem látnád. Egy suliba jártok?
jól hangzik ;)
Am nem jövünk össze, nem akarok ő sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!