Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen programja van ezen a szép tavaszi napon?
Én 19 L vagyok és délig aludtam, utána kajoltam, most megyek fát vágni (mert mindenki más szarik fát vágni férfi létére!), most picit netelek, fa vágás után megyek biciglizni, utána futni, este meg focizok tesomékkal meg,ha lesz energym tornázok. :)
Holnap meg teljesítmény túrára megyek, alig várom :D
Hát köszönöm szépen :)
Igyekszem, mert izmosodni akarok, meg szeretek sportolni, évek óta sportolok, bár voltak súlyproblémáim is a rossz órai étkezések miatt :D
na és te kedves kérdező mivel töltöd napodat?
Én esténként járok futni és olyankor már csak ilyen 4-6 km-et futok/kocogok. Mikor,hogy bírom :)
Na, de megyek én a fa nem vágja fel magát, jó futást, esetleg még beszélgethetnénk :)
Szeretek más sportemberekkel beszélgetni, egyik barátnőm is gyakran jár futni :)
Remélem nem gond, de küldtem privit :)
Nos azt nem tudtam megállapítani,hogy lány vagy fiú vagy-e. De inkább lányra tippelek, (meg a kérdésedből arra tippelek,hogy neked van párod) már csak mielőtt kapom ezt a szöveget,hogy be akarok partnerezni :D
Csak e-mail ismerős céljával írtam rád.
Remélem nem gond, amúgy nem vagyok én hű de nagy sportember :D De igyekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!