Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek milyen programja van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen programja van ezen a szép tavaszi napon?

Figyelt kérdés
egyedülállók,ti mit csináltok?szoktatok menni kirándulni,vagy valamerre a természetbe?
2011. márc. 14. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
edzés már megvolt, internet, tanulás. csodás kombó
2011. márc. 14. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Én 19 L vagyok és délig aludtam, utána kajoltam, most megyek fát vágni (mert mindenki más szarik fát vágni férfi létére!), most picit netelek, fa vágás után megyek biciglizni, utána futni, este meg focizok tesomékkal meg,ha lesz energym tornázok. :)

Holnap meg teljesítmény túrára megyek, alig várom :D

2011. márc. 14. 14:54
 3/9 A kérdező kommentje:
húha milyen sportos csajszi vagy:)
2011. márc. 14. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát köszönöm szépen :)

Igyekszem, mert izmosodni akarok, meg szeretek sportolni, évek óta sportolok, bár voltak súlyproblémáim is a rossz órai étkezések miatt :D

na és te kedves kérdező mivel töltöd napodat?

2011. márc. 14. 15:11
 5/9 A kérdező kommentje:
én is ilyen sportosabb fajta vagyok,most megyek majd futni,ide a ligetbe,ami hozzánk közel esik egy 6-10 kilométert ahogy jól esik:)
2011. márc. 14. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Én esténként járok futni és olyankor már csak ilyen 4-6 km-et futok/kocogok. Mikor,hogy bírom :)

Na, de megyek én a fa nem vágja fel magát, jó futást, esetleg még beszélgethetnénk :)

Szeretek más sportemberekkel beszélgetni, egyik barátnőm is gyakran jár futni :)

2011. márc. 14. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
jó későbbiekben beszélgethetünk,csak 4-6?:) ez aranyos,félek hogy benned egy maratonista veszett el:)
2011. márc. 14. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyedülálló, de a páromtól elég messze lakom. Ma egyetemen voltam, aztán irány haza, evés, alvás majd vissza az egyetemre, aztán haza evés majd alvás...
2011. márc. 14. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Remélem nem gond, de küldtem privit :)

Nos azt nem tudtam megállapítani,hogy lány vagy fiú vagy-e. De inkább lányra tippelek, (meg a kérdésedből arra tippelek,hogy neked van párod) már csak mielőtt kapom ezt a szöveget,hogy be akarok partnerezni :D

Csak e-mail ismerős céljával írtam rád.

Remélem nem gond, amúgy nem vagyok én hű de nagy sportember :D De igyekszem

2011. márc. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!