Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem? Biztos, hogy van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? Biztos, hogy van ilyen?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy elveszett a szerelemben való hitem... mindig csak csalódni csalódni...annyira vágytam a szerelemre...és nem jött, vagy ha jött... vége. Tudom-tudom... a szerelem akkor jön amikor legkevésbé várom...de már nem várom... nem akarom... sose leszek szerelmes!!!

Miért esünk szerelembe, mikor a legtöbb párkapcsolat vége ugyanaz...fájdalom..szenvedés... miért akarjuk még mindig a szerelmet??? Miért hiszünk benne?

2009. febr. 21. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

Biztos, hogy van ilyen, és az is biztos, hogy csak az tud igazán boldog lenni, aki volt már igazán szomorú is...Van szerelem, és már téged is megtalált, csak nem az igazival. Én mindig úgy voltam vele, hogy keveset bánkódtam, ha vége volt, hisz jött a következő, akivel talán még jobb lesz...

Ami egyszer elkezdődik, annak egyszer vége is lesz, semmi nem tart örökké...

2009. febr. 21. 07:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Szerintem óvatosabbnak kéne lenned a szerelemben,vagyis jobban megválogatni az aktuális párodat.Ne keresd a szerelmet!Biztos van más dolog is az életedben, az igaz szerelmen kívül amit szeretnél megvalósítani!Szerintem tűzz ki másfajta célokat az életedben,(mégha lehetetlennek is gondolod azokat)és lehet hogy megvalósításuk közbe még az igazi is betoppan.Szóval képezd magad,utazgass,törődj magaddal,valósítsd meg titkos álmaidat!Sok szerencsét kívánok!
2009. febr. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!