Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges vele úgy összejönni, hogy közben nem befolyásolnak a haverjai?
Van egy lány aki tetszik,beszélgetünk néha,de nehéz szóra bírni.Mostanában kevesebbet beszélgettünk,mint régen,de ez kezd visszaállni,sőt hónapok óta először(!) nagyon is sokat beszélt ő(mivel elég keveset szokott)
Kérdésem,az lenne,hogyha összejönnék vele,hogy lehetne megoldani hogy a barátai,haverjai ne vigyenek bele hülyeségekbe (cigizés,piálás stb),mert ilyenek.A velük való találkozás elkerülhetetlen.
Tudom,hogy nemet mondok ha kínálnak,de akkor egyből majd kicinkelnek a lány előtt is :S
14/f
szerintem azok a gázak. és nagyon is jól teszed, hogy nemet mondasz. Én is így szoktam. És nem hogy cikinek nem érzem, de még büszke is vagyok magamra miatta.
15/l
Nem ciki ha saját személyiséged van. Inkább az a szánalmas ha valaki birkaként követi a többit. Persze ettől neked még nem lesz jobb, mert ők ezt nem fogják fel... A cigizés meg a piálás nem menő, szóval nem lúzer aki nem csinálja.
Ha a lány nem fogadja el, hogy te nem akarsz lezülleni, akkor nem érdemes vele foglalkozni... Aki nem tud többé-kevésbé elfogadni olyannak amilyen vagy az nem is igazán szeret, vagyis nincs értelme a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!