Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tolhattam így el az életem, hogy 24 évesen még mindig szűz vagyok, és "nem tudok" kapcsolatot kialakítani? 24FF
Így nem hiszem hogy bárki is szóba áll velem, gazdag sem vagyok..
Nem tudom mi lehet a baj.
Hát így a reakcióidból ítélve tényleg nem lehetsz könnyű eset... már bocs...
ha gyorsan megunnak arról te tehetsz. Próbálj kedvesebb lenni, bókolj, közös témát meg csakcsak találtok. Járj el valahova a barátaiddal (gondolom csak vannak). Igazából mindenen lehet alakítani, csak akarni kell. Én nem hiszek a sorsban, hogy el lett rendelve, hogy x meg y örök életében egyedül lesz. Egyik barátom szerint mindenkinek a földön megvan a párja, legalábbis ő se 1-2 embert ismer, és sokszor olyan emberek találtak barátnőt, hogy megijednél... szóval próbálj változtatni, csak lesz vhogy :)
Nyugi, nem rontottad el az életedet, én is az vagyok még.
20/L
21:27 Aranyos vagy, köszönöm
Az előzőnek:
bókolok én sőt túlzásba is viszem állítólag, pedig szívből bókolok nem csak közhelyeket szoktam dicsérni hanem a feltárt belső értékeket inkább.
Ilyen vagy, és kész. Nyilván felszabadultabban tudnál csajozni, ha 24 évesen még az egyetemen züllenél. A munka kimerítő testileg és lelkileg is. Ez van... De azért kétségbe ne ess. :-)
Amúgy esetleg a pasik nem érdekelnek? :$
Szerintem sem vagy elkésve semmivel, bár akik huzamosabb ideig nem találnak párt maguknak, azoknak azt szokták javasolni, látogasson el egyszer kétszer pszichológushoz.
Ezáltal jobban megismered magad, a hibáiddal is szembesülhetsz amikről esetleg eddig nem is tudtál.
A válaszaid alapján egy értelmes, érzelmes embernek gondollak. A pénz nem minden, és nem minden nő pénzéhes.
Minden jót!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!