Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az a sárc utál, aki tetszik nekem?
Ez a harmadik eset, hogy az a srác mondta nekem, hogy idegesítő vagyok, aki tetszik, pedig nem vihogok, nem nyávogok. Az első két alkalommal elkövetett hibáimat már nem akarom többé elkövetni, próbálok másképp viselkedni, de mégis mindig ugyan az történik.
Egy helyen dolgozunk, én próbáltam nyitni felé, de semmi eredménye nem volt, ha szólok válaszol, de ő sosem kezdeményez beszélgetést. Van 2-3 lány ott, őket mindig ugratja a hülyeségeivel, engem soha. Ha szól is valamit, inkább csak a munkával kapcsolatba, hogy mit csináljak, de semmi több. Igazából már nem is reménykedem, úgyis tudom, hiába is epekednék utána nem érdeklem szóval mindegy, de nem tudom, mi lehet az oka, hogy mindig azok utálnak meg akik tetszenek. Amíg nem figyeltem fel rá, addik sem beszélgetett velem, de normálisabb volt, pedig nem mutatok ki különösebb érzelmeket (de természetesen kedves vagyok vele, mint a töbiekkel és sokat mosolygok), nem hiszem, hogy ezért utálna. Azt sem hiszem, hogy pont azért utálna, mert nem mutatom ki, hogy tetszik, mert a korábbi srác tudta, hogy tetszik nekem, mégis utált.
Egyre inkább úgy érzem bennem van a hiba, de nem tudom mit tegyek, én tényleg próbáltam közvetlen lenni vele, igaz ezen a helyen a többiek sem olyan nyitottak velem, nem is értem miért, én tényleg úgy érzem nem egyszer próbáltam közvetlen és nyitott lenni ezekkel az emberekkel.
Nem járok bulizni, sőt most nagyon sehová, és így esélyem sincs kapcsolatokat kialakítanom, ismerkednem, itt ez a srác nagyon tetszik, nincs barátnője, de gondolom neki is a plázacica féle műnők jönnek be, hallottam, hogy bulikba szokott csajozni. Van valaki hasonló helyzetben, esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mit kéne tennem?
Előre is köszi!
nő vagy, nem tehetsz róla.
mindig az kell neked ami nem lehet a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!