Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig az a sárc utál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az a sárc utál, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Ez a harmadik eset, hogy az a srác mondta nekem, hogy idegesítő vagyok, aki tetszik, pedig nem vihogok, nem nyávogok. Az első két alkalommal elkövetett hibáimat már nem akarom többé elkövetni, próbálok másképp viselkedni, de mégis mindig ugyan az történik.

Egy helyen dolgozunk, én próbáltam nyitni felé, de semmi eredménye nem volt, ha szólok válaszol, de ő sosem kezdeményez beszélgetést. Van 2-3 lány ott, őket mindig ugratja a hülyeségeivel, engem soha. Ha szól is valamit, inkább csak a munkával kapcsolatba, hogy mit csináljak, de semmi több. Igazából már nem is reménykedem, úgyis tudom, hiába is epekednék utána nem érdeklem szóval mindegy, de nem tudom, mi lehet az oka, hogy mindig azok utálnak meg akik tetszenek. Amíg nem figyeltem fel rá, addik sem beszélgetett velem, de normálisabb volt, pedig nem mutatok ki különösebb érzelmeket (de természetesen kedves vagyok vele, mint a töbiekkel és sokat mosolygok), nem hiszem, hogy ezért utálna. Azt sem hiszem, hogy pont azért utálna, mert nem mutatom ki, hogy tetszik, mert a korábbi srác tudta, hogy tetszik nekem, mégis utált.

Egyre inkább úgy érzem bennem van a hiba, de nem tudom mit tegyek, én tényleg próbáltam közvetlen lenni vele, igaz ezen a helyen a többiek sem olyan nyitottak velem, nem is értem miért, én tényleg úgy érzem nem egyszer próbáltam közvetlen és nyitott lenni ezekkel az emberekkel.

Nem járok bulizni, sőt most nagyon sehová, és így esélyem sincs kapcsolatokat kialakítanom, ismerkednem, itt ez a srác nagyon tetszik, nincs barátnője, de gondolom neki is a plázacica féle műnők jönnek be, hallottam, hogy bulikba szokott csajozni. Van valaki hasonló helyzetben, esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mit kéne tennem?

Előre is köszi!

2011. márc. 11. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:

nő vagy, nem tehetsz róla.

mindig az kell neked ami nem lehet a tiéd.

2011. márc. 11. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem épp a világ legjobb pasija, az utcán elmentem volna mellette, sosem ilyen férfiról álmodoztam, sőt első nap rondának láttam, az első hetekbe kifejezetten nem tetszett, aztán szépen lassan valami megfogott benne, talán a mosolya úgy hiszem, és nem mondanám, hogy az elérhetetlen kell, de hiszem, hogy ami könnyen jön, könnyen is megy.
2011. márc. 11. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Szivesen segítenék de én is hasonló helyzetben vagyok!
2011. márc. 11. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Fordítsd meg a kérdést (ahogy az első válaszoló is tette, helyesen)! Miért az tetszik neked, aki téged nem kedvel?
2011. márc. 11. 15:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert tudod, az elején tök kedves velem, aztán egyszer minden úgy megváltozik, és mire én megkedvelem, azután ő megutál? Vagy tényleg csak én vagyok ennyire szerencsétlen...:(
2011. márc. 11. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem tovább kell lépni előre,nem hátra ez egy rossz döntés volt,még lesz pár ilyen de a próba meghozza a cseresznyét:)
2011. márc. 13. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! És azok a pasik akiknek te tetszel, azokat meg te nem bírod, ugye?:D
2011. márc. 13. 18:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Eddig még egy pasi sem közeledett felém, így hát nem tudom kedvelném-e azt akinek tetszem, egyszer akartak összehozni egy sráccal, de a srác 3 találkozás során egyszer sem közeledett felém, pedig állítólag tetszettem neki, elég fura volt, elegem lett főleg, hogy nekem nem tetszett és többé nem láttam. Már magam sem tudom mit gondoljak magamról, hogy nem közelednek felém a pasik, pedig szerintem semmi gond nincs velem.
2011. márc. 13. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos mégis veled lehet a baj. Vagy csak annyiban, hogy rosszul választasz, vagy valóban idegesítő vagy. Nem sértegetni akarlak:S Nem szoktad mondjuk bámulni a kiszemelted? Vagy sokszor lógni a közelében, szinte a nyakán? Próbáld meglátni azt magadban, hogy miben viselkedsz te másképp, mint az azok a lányok, akikkel elvan. Komolyan mégis magadban kellene keresni a választ.
2011. márc. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!