Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltesz a pároddal hetente?
Figyelt kérdés
Olyan párok válaszát várom, ahol a férfi és a nő is dolgozik és még nincsenek összeköltözve. Hétköznap is szakítotok időt egymásra vagy inkább csak hétvégén találkoztok? Légyszi írjátok meg azt is, hogy mennyi ideje vagytok együtt! Köszi2011. márc. 11. 11:38
1/7 anonim válasza:
Micsoda hülye kérdés ez már? Szerintem te nőből vagy, és kb 20. Amúgy szerintem hagyd el a párodat, mert ilyesmiken kell gondolkodnod. A szerelem nem erről szól.
2/7 A kérdező kommentje:
esetleg valami normális válasz mástól?
2011. márc. 11. 11:48
3/7 anonim válasza:
Én dolgozok, ő suliba jár, 75 km-re lakunk egymástól, hetente 1 napot találkozunk, de az sem mindig, nekünk jó így, nincs szükség többre. Minden nap beszélgetünk neten.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Párom is dogozik, én is. Lassan két hónapja vagyunk együtt. Nem vagyunk össze költözve. Két napot találkozunk, egyet nem, két napot találkozunk, egyet nem. (24/48-ban dolgozik)
5/7 anonim válasza:
Hát, mi semennyit, ha nem számolod a skype-ot. Ugyanis Angliában él :S
6/7 anonim válasza:
Ő dolgozik, én tanulok, általában heti 1-2x, hétvége felé és általában együtt alszunk.
7/7 anonim válasza:
Mi jelenleg 2-3 hetente találkozunk. Olyankor 3-4 napot töltünk együtt.
Előtte naponta találkoztunk kb 2-3 órát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!