Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van távkapcsolata? Mióta? Hogy ismertétek meg egymást?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a válaszotok.:)
2009. febr. 19. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Én majdnem 3 éve élek a párommal párkapcsolatban és nagyon szeretjük egymást. Közel 200 km van köztünk, próbálunk annyi időt együtt tölteni amennyit csak lehet, hétvégéket, szüneteket. Persze minden nap beszélünk több órát de mégsem ugyanolyan mintha vele lennék. Viszont így minden egyes együtt töltött napnak megvan a varázsa és nem laposodik el a kapcsolatunk.

Mi egy közös ismerősünk révén találtunk egymásra egy házibuliban, először csak a kaland kedvéért mentünk bele a dologba de a 2. randi után tudatosult a dolog hogy Ő az igazi:)

21/F

2009. febr. 19. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
helo gondolom azért kérdezed mert egy távkapcsolat előtt álsz ez szerintem csakis azon a két emberen múlik aki benne van ebbe a kapcsolatba jó persze vannak külső tényezők is de attól még hogy valakinek bejön valakinek meg nem az nem jelet semmi ki kell próbálni és majd meglátod h neked vagy nektek beválik e én szurkolok
2009. febr. 19. 23:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem azért kérdeztem mert ilyen kapcsolat előtt állnék...ilyen kapcsolatban vagyok 1 éve:)

Kíváncsi vagyok kinek hogy sikerülnek a távkapcsolatai...

2009. febr. 20. 06:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de én nem bírtam sokáig. Nekem szükségem van arra, hogy a barátomat érezzem nap mint nap, hogy mellettem van, és szeret. A távkapcsolat (értsük 150 km-es körzeten kívül), nekem már sok. Imádok utazni, de nem minden hétvégén, pedig nekem legalább akkor szükségem lenne rá. A legutóbbi is ezért ment tönkre... :(
2009. febr. 20. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi csak 10 km-re lakunk egymástól, mégis távkapcsolat lett a dologból mert csak kéthetente egyszer talélkozunk, akkor is csak néhány órát. Nem tudom miért van ez igy, de ahogy feljebb is irta valaki nekem is szükségem van a fizikai közelségére különben kihűlnek az érzelmek. Ez történt Velem, így szakítottam. Pedig ő mondgatta mindig, hogy nem akar távkapcsit. Aztán valahogy mégis az lett belőle pedig 10 km szomszéd falu igazán nem sok. Hülyék voltunk!
2009. febr. 20. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, 2 évig voltunk együtt.
2009. febr. 20. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Köztünk 350 km volt, kb egy évig tartott...

ma már a férjem:D

2009. febr. 20. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
szia,nekem is távkapcsolatom van....1500 km van köztünk.2 hónapig csak msnezünk mindin nap több órát,aztán hazajön és 2 hétig eggyütt vagyunk...szörnyen nehéz,de amikor végre eggyütt lehetünk,az valami fantasztikus érzés. :)
2009. febr. 20. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az van lassan 1 éve, de sajnos most kezd elromlani..

350 km van közöttünk. Régen láttuk egymást olyan 2 havonta, most meg lassan 5 hónapja nem, és így nagyon nehéz.

Neten ismerkedtünk meg, 2 éve kb.

Én elég nehezen viselem, de nem szakítanék.

2009. febr. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!