Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak a parommal?

Figyelt kérdés
nem jar sehova velem minden hetvegen otthon ul tv-zik, netezik, sorozik es cigizik, en sokszor ki mozdulnek vele de nem jon sehova mindig biztat h menjek el a baratnoimmel szorakozni, erezzem jol magamot hetvegenkent. Egyszer elmentem es masnap nagy veszekedes volt h megcsaltam. Igy inkabb otthon maradok vele nem megyek sehova de neha jo volna elmenni egyutt vele egy 20 eves lany ( a baratom 24 eves )
2009. febr. 19. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Hát, ti nem passzoltok össze...

20 évesen miért is kellene otthon ülnöd, abszolute ráérsz majd a gyerekeddel....

Nem azért nem illetek össze-ezt fontosnak tartom- mert más az életritmusotok, hanem azért, mert mást akartok kihozni a másikból, mint ami.

Tapasztalat: aki fiatal férfi létére a cigit-sört-tévét tartja kikapcsolódási lehetőségnek egyedül, az nem túl intelligens valaki, és mi lesz belőle 20 év múlva???

Sörhasú, orrod alá röffentő lény, aki elhülyül, mert alig éri inger a külvilágból. Hogy mit csinálj? Gondold ezt magadban végig, és döntsd el, hogy érdemelsz-e ennél többet...

2009. febr. 19. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem itt a kicsit adok-kicsit kapok dolog lenne a nyerő. Arra gondolok, hogy biztosan van a párodnak is valami hobbija vagy szenvedélye pl. írtad hogy tv-zik. Mondjuk elmehetnétek moziba egy olyan filmre amit ő szeret. Utánna biztosan ráeszmélne hogy jódolog eljárni otthonról,kicsit kimozdulni és valószinűleg megismételné a dolgot. De akkor már olyan helyre(bulizni vagy ilyesmi) ami neked tetszene. Szóval a lényeg remélem érthető valamennyire. Szépen lassan fokozatosan kell ráébreszteni arra hogy nem csak otthon lehet kikapcsolódni és idővel be fogja látni hogy ez így jó. A fontos az az hogy ne hagyd magad, ígérj neki és először viseld el a számodra nem olyan kellemes dolgokat és utánna biztosan nem fog nemet mondani neked:)
2009. febr. 19. 22:52
 3/4 A kérdező kommentje:

hat egesz heten 12-14 orat dolgozik naponta 10 - 25 tonna kozott emeli a ladakat (a vegire annyi jon ki mert 20 es 40 kilo kozott vannak a ladak) es hetveget nagyon varja h pihenjen ezert nem jar el itthonrol

amugy mar sor pocakja mar regota van miota meg ismertem 3 evvel ezelott es 2 eve udvarol nekem 1 eve vagyunk ossze koltozve

2009. febr. 20. 11:10
 4/4 Laura883 válasza:

Szia!

Szerintem nem jó jel, ha nem hajlandó veled kimozdulni.Egy dologban biztos vagyok sohasem fog megváltozni. Ha valaki 20 évesen nem szeret kimozdulni az 40 évesen még inkább nem akar majd. Mérlegeld, hogy el tudod-e így fogadni őt.

2010. júl. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!