Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője két ilyen fiatalnak?
17 éves lány vagyok és március 1-én leszünk 1 évesek a barátommal. Ő 19 éves és én vagyok az első igazán komoly kapcsolata, és nekem is ő az első. Nagyon szeretem, sőt imádom és ő is engem. Egy napot nem bír ki úgy hogy ne beszéljünk. Naponta 2-3 órát telefonálunk, ugyanis 120km választ el minket egymástól. Nem gondoltuk hogy ennyire szerelmesnek lehet lenni. Ő azt állítja hogy örökké velem marad...nagyon imád és velem szeretne majd később családot alapítani is.
Én is nagyon imádom, és szorgalmasan tervezzük a jövőt, viszont néha nagyon tudok rá haragudni, mikor felidegesít. Túl féltékeny, pedig nincs miért.
Szerintetek lehet közös jövőnk, családunk?
Ti komoly kapcsolatokat terveztek?
Mi a véleményetek erről?
Köszi szépen. A véleményünk egyezik:)
Nagyon úgy néz ki hogy kitartunk egymás mellett ameddig csak lehet:)
Mi is így indultunk kb, csak köztünk a távolság majdnem 3x ennyi volt. Ma már házasok vagyunk.
Ha úgy gondoljátok, h tényleg a másikkal szeretnétek családot alapítani, akkor igenis tervezzetek! A "majd lesz valahogy"-al nem lehet messzire menni(tapasztalat).
Amúgy hozzáteszem, h a kapcsolatunk elején az én párom is nagyon féltékeny volt. Aztán kinőtte:D
Sok sikert nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!