Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hejj kérdése:
Valaki elmondaná, h miért akar minden 14-15 éves lány
20-22 éves faszival járni? XD
több oka van ennek...komolyabbnak hiszik magukat a koruknál(ami szerintem nemigaz hogy érettebbek) én 21 leszek de még egy kis tini p.csa sem hajtott rám...kár :D ez annyiból jó hogy amíg a 20 éves "faszik" tudják hogy csak numera meg nem kötik le magukat egy 15 évessel addig a csaj csak azt hiszi...aztán hamarabb ráun mint gondolná.Csak semmi kötöttség.Továbbá amíg egy 22 éves nő már a szülést és közös lakást tervezget addig a férfi még mindig csak kiélné magát.
2011. márc. 9. 23:13
Eddig nekem is ez volt a véleményem,de most hogy "Ő" jött egészen más.
2011. márc. 9. 23:13
Miért, neked ki tetszik jobban? Egy 14-15 éves lány, vagy egy 20 éves nő? Hát ezért.
2011. márc. 9. 23:38
Mert naivak és azt hiszik van esélyük. Pedig nincs...
2011. márc. 10. 00:09
Mert azt hiszik, hogy érettebbek a koruknál, aminek pont az ellenkezője igaz, menő felvágni vele a barátnők előtt, egy 14-15 éves srácnak nincs pénze és kocsija.
Aztán persze mind jönnek ide sírni, hogy őket csak kihasználták. Aki ilyen hülye volt, az meg is érdemli.
A másik véglet, amikor egy 20 éves srác hajt rá egy 14 évesre. Valószínűleg az értelmi színvonala is a csaj szintjén áll.
2011. márc. 10. 00:20
miért akar egy 20-25 éves lány-nő egy 35-45 éves fa*szival járni? azért mert a nők ilyenek, kész.
2011. márc. 10. 07:56
Én már túl vagyok az adott korcsoporton pár évvel de az utóbbi években megfigyeltem egy tendenciát. Mégpedig ,hogy a nőket jobban vonzzák az érettebb FÉRFIAK. A férfi kifejezés minden pozitív vonzatával. Erő, bölcsesség, védelem, melegség, érzelem és biztonság. A kölykök nagy többsége ezt képtelen biztosítani.
Egy 14-15 éves lány ezt látja egy 22-23 éves srácban szerintem.
2011. márc. 10. 09:10
Nem tudom, de nekem az a meglátásom, hogy sok esetbe -és ez legyen bármelyik felállás- csak sexről van szó, nem többről. Ritkák a kivételek, de sajnos ez van.
2011. márc. 10. 09:38
Nem tudom, de elég nagy baromság.
2011. márc. 10. 11:09
Nem tudom,velem nem akart még 14-15 éves kezdeni,nem is tudok velük miről beszélni.Viszont mostanában észrevettem,hogy az idősebbek érdeklődnek irántam:22-25 évesek,pedig csak 20 éves vagyok. (:
2011. márc. 10. 14:02
Kapcsolódó kérdések: