Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akit szeretek de ő nem jár velem mert 3 hónap van köztünk tudtok e segíteni?
Figyelt kérdés
ÖÖ..
nagyon jó barátok vagyunk és minden titkot elmond nekem sokszor flörtölünk de azt mongya hogy ha barátok vagyunk többet elmondhatunk . de én szeretnék többet is :D
2011. márc. 9. 20:57
11/21 A kérdező kommentje:
Oké de ugye én Soproni vo
2011. márc. 9. 21:13
12/21 A kérdező kommentje:
Oké de ugye én Soproni
2011. márc. 9. 21:13
13/21 A kérdező kommentje:
az ucsó 2 komentem véll küldte el :D
2011. márc. 9. 21:15
14/21 anonim válasza:
Nem. Ha apádtól kérsz valami, nagyobb dolgot ami drága csak elé ugrassz, hogy "FATER VEGYED NEKEM MEG FELE!" ? Ennyi erővel fejest ugorhatnál a betonba. Csak lazán. Beszélgess vele a csávókról kérdezd ki stb. PL.: Írja körbe milyen faszi tetszik neki és ha magadra ismersz a szövegben akkor sínen vagy. Ezen kívül még sokféle helyzet van. A lényeg ne ugorj neki, hogy te tetszel és kellesz.
15/21 A kérdező kommentje:
Oké köszi a tanácsokat :D
majd jövök ha még kell valami :D
2011. márc. 9. 21:19
17/21 A kérdező kommentje:
XD ugy lesz nés nem fogok töketlenkedni
2011. márc. 9. 21:30
18/21 anonim válasza:
Majd megírhatod ide mizu lett :D
19/21 A kérdező kommentje:
okés de csak vasárnap megyünk és meg kérdi szüleit hogy eljöhet e am ő benne van :D
2011. márc. 10. 15:38
20/21 anonim válasza:
ha nekem ilyeneket írna 1 fiú hogy "köcce" én se akarnék vele összejönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!