Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznétek a párotoknak ha füvezik?
ha nem rendszeres, akkor el, mert néha én is eltolok 1-2 szálat, mondjuk úgy 2-3 havonta egyet.
19/L
"Hát fogalmazzunk úgy, hogy van mikor minden nap be van állva, van mikor három hétig nem szív, de nagyon sokat beszél róla."
Ez nagyon gáz, egyenes út a függőséghez és a zombivá változáshoz. Akármennyire szereted, ennek nem lesz jó vége.
nem! és tudod miért nem? mert impotenssé teszi őt. na jó, ez durva kifejezés.. szóval az van, h nincs igénye a szexre...buta...elfelejti a dolgokat...memóriazavaros...minden nap szív...a barátaival....én meg levagyok ejtve,mert én nem csinálom,és a szagától is egyenesen rosszul vagyok...de mégis tűrtem neki 1évig ha nem többig...tudod mit csináltam? dobtam a p*csába! olyna buta tök lett belőle..kb 1évben 2x ha szexeltünk!!!!NEM TÚLZOK! szóval egy nő nem ezt érdemli! a fű értsétek meg fiúk,lányok,bárki füves, hogy MARIHUÁNA! káros az emberi szervezetre, hiába mondjátok h nem! h az "szintetikus"... mégis olyanok vtok tőle,mint a zombik...mikor bevagytok állva mindenen röhögtek,beteszitek a sok füves zenét,és merengtek,értelmetlen dolgokról beszéltek..elvisz titeket a szer..........ááá regényeket írhatnék
18L!
Mi is szoktunk a barátommal, együtt :).
A sok okos, aki meg osztja az észt megint úgy, hogy közben lövésük sincs semmiről, csak beszopják a média parasztvakítását, tapasztalat meg nuku, hát...inkább nem mondok róluk semmit.
Sem én, sem a barátom nem vagyunk "zombik" és a szexuális életünkkel sincs semmi gond.
Erről ennyit :).
L/24
22:48
Nem tudom, hol van a kommentemben olyan rész, ahol bárkit is lehülyézek.
Egyszerűen csak dühít, ha valaki úgy mond véleményt valamiről, hogy semmit nem tapasztalt személyesen az adott dologból/ról, csak a média és a többi ember által szajkózott véleményeket ismétli újra, mint egy papagáj.
A fűvel kapcsolatban rengeteg téveszme terjeng és rengetegen csak felületes ismeretek alapján osztják az észt, mintha hatalmas szakértői lennének a témának.
Emellett ezt is lehet ésszel csinálni, persze, hogy káros, ha valaki egyik spangliról gyújt a másikra.
De ezzel az erővel az alkoholt is betilthatnák.
A fűtől legalább senki nem lesz agresszív és nem is lehet túladagolni, mint az utóbbit.
Na mindegy, az ehhez hasonló dolgokról beszélek, hogy az emberek ilyesmikbe bele sem gondolnak, hanem rányomják valakire, hogy "hülye drogos", közben meg lövésük sincs semmiről.
És bocs, de ez végtelenül irritál.
L/24
"A sok okos, aki meg osztja az észt megint úgy, hogy közben lövésük sincs semmiről, csak beszopják a média parasztvakítását, tapasztalat meg nuku, hát...inkább nem mondok róluk semmit. "
Ezt én nem érzem pozitív kritikának,és egyébként az alkoholistákról ugyanez a véleményem.
11:00
nem is mondtam, hogy pozitív kritika, de lehülyézésről szó sincs.
Ez csak inkább a szokásos "birka- effektus".
És igen, az alkoholizmust természetesen én sem támogatom, ahogy a kemény drogozást sem.
Csak ha belegondolsz, egy "normális, átlag" ember fogyaszt alkoholt néha-néha, mégsem nevezzük őt alkoholistának.
Ezzel szemben ha megemlítem, hogy én szívok füvet (nem, nem minden nap és nem töménytelen mennyiségben), akkor már büdös drogos vagyok (szerencsére azért sok értelmes ember is van, aki átlátja ezt a dolgot).
Csak ezt mondom, ez az, ami igazán zavar.
Hogy az emberek nem gondolkoznak, csak acsarkodnak.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!