Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kavar az exem?
Az exem egyik barátjával mostanság elég jóban vagyok,és mint kiderült az exem nagyon sok mindent hazudgált össze-vissza..
Msn-en az összes beszélgetésünket elküldte a barátunknak..hogy nézze meg kivel is van dolga..mikor nem hazudtam meg semmi,de mégis ideges vagyok,hogy miért kell kavarnia?
Kinézett egy lányt magának,és olyan rosszul van vele,hogy az a mékbe illő..a lány meg mondanom sem kell,hogy egy qrva*(:
de hát ízlések és pofonok.A "közös barát" mondta neki,hogy miért hazudgál neki,hisz barátok,erre írta az ex ezeket..így most nem tud"kinek hinni"
Szerintetek?
Janka/16
Most nem tudja ki mond igazat és ki nem..
...mivan?? Ezt most csak én nem értem?
Hazudgáljál róla te is valamit... :D
Tehát volt egy pasim,akivel szakítottam,és elég jóban vagyok az egyik haverjával.
A barátja járni szeretne velem,és ő mondta,hogy az exem miket beszél a hátam mögött pl:hogy dicsértem a "nemiszervét...",kivertem neki..meg hogy dobott..
Közben az egyik sem történt,sőt..én szakítottam..
A probléma,hogy az események teljesen másak ,mint ahogy leírja mindenkinek..
Msn-en is sokat beszéltünk ilyenekről,és a barát,aki most már közös barátunk a szemére vetette,hogy amit ő mond nem igaz!
Csalódott benne,hogy hazudott neki,hisz mindent megbeszéltek.
Az ex pedig fogta magát és bemásolgatta a korábbi beszélgetéseinket fél évre visszamenőleg,hogy miket írtam..és mit szól hozzá..kivel akar kezdeni..
A neten is kiírta,hogy hazug ribanc..
Pedig nem hazudtam és kicsit ezért zavar a dolog..=(
Erről lenne szó.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!