Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyembe, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe, ha az eddigi legjobb barátnő elöszöris, csak felvenné msn-re majd rámászna arra a pasira, akit tudott eddig is h nekem teszett? Sőt. össze is jött mostmár vele. :S

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
na álljunk meg egy szóra te "bocsánathanemtetszik" már boccs de ez egytől egyig kamu! Nem örülnél neki, vagy ha igen szerintem nem vagy teljesen 100as, elvégre az a pasi neked is tetszik nem? És amúgy meg ez oda-vissza igaz, ha te megengeded neki h összejöjjön azzal a pasival aki mindkettőtöknek tetszik akkor, ennyi erővel neki is meg kéne tenni ugyanezt. Szívecském a lényeg hogy nem volt joga a barátságotok tükrében ilyet tenni, mert ha meg is egyeznétek h megteheti akkor is lenni kéne benne annyinak hogy esetleg mivel barátok vagytok, nem okoz neked fájdalmat, javíts ki ha tévedek, de ez nem volt a részéről egy jó dolog. A kérdés az hogy te megtetted-e volna?
2009. febr. 20. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

És még valami szerintem barátnők között elismert tény, ha a másiknak is az tetszik aki neked, akkor egyikőtök sem csap le rá, ilyenkor mérlegelni kell a barátság a fontosabb vagy a szerelem. Egy ilyen pasi talán durván 2 hétig jobb esetben 1 hónapig lesz meg neki, de egy barát ebben az esetben te, talán egész életére, és ha neki ez kell, hát vessen magára, ő döntött így, mikor összejött vele, a következőt kell tenned:

1.Várj pár napot hogy nem kér-e netán bocsánatot , és nem szakít-e vele!

2.Ha szakít bocsáss meg neki!(csak 1-2 nap, ha többet van vele, akkor az azt jelenti hogy miközben vele volt nem gondolt rád)

3.Ha nem szakít vele és együtt vannak még jópár napig, vagy meglepő lenne számomra ha hetekig, akkor soha többet ne nevezd barátnak!

2009. febr. 20. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
"bocsánathanemtetszik" Azt hiszem normális vagyok, és nem fogom megmondani a barátnőmnek, hogy mit csináljon! Egyik pasi sem a tulajdonom, még akkor sem, ha tetszik nekem! Én úgy gondolom, hogy akkor vagyok jó barátnő, ha örülök a boldogságának, és a sikerének, és mindennek (ami jó)! Ha nem engem válaszott, hát persze az rosszul esne... De mi van akkor, nem ez az egyetlen lehetőségem, nem jöhet össze mindig minden, és mi van ha nem is illik hozzám? Főleg ha még azt sem tudom, hogy a pasinak tetszem-e! Ha meg tetszem neki, akkor cselekedjen, én nem fogok neki udvarolni, mert ő a férfi (persze ez nem azt jelenti, hogy egy darab fa vagyok)... Ha meg neki egy olyan lány kell aki rámászik, akkor már nekem nem is tetszik... A barátnőm meg legyen boldog, én megmondom neki a véleményem és ennyi, azt csinál amit akar... De nem is nagyon "csaltak" meg még a barátnőim... Talán ezért is, és nem csak azért, mert megválogatom őket... Ha meg érzelem nélkül,tenné, csak azért, hgy nekem rossz legyen, na akkor repülne... De ez esetben meg életbe lép a megválogatás... De az is igaz, hogy 14 éves vagyok, mert abban az kb. időben mentek ilyen viták a környezetemben!
2009. febr. 20. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
a 14 éves vagyok előtt egy NEM van..
2009. febr. 20. 14:31
 15/19 A kérdező kommentje:

Azt az "ismerős kérdést" a barátnőm írta...akk én még nem regisztráltam és az övéről volt. enyi.

nem szeretnék vele durva lenni. Olyat nem is mondtam soha, h nincs joga azzal eggyüttlenni akivel akar az a pasi,mert igenis joga van rá...De minden nap azt kell halgatnom h beszél róla..sokszor leállítom de olyankor persze megsértődik...Nekem is lehetett volna rá alkalmam h lecsapjamkezei közül azt a fiút, aki éppen neki tetszett...Mégsem tettem!

Nehéz vele nem szóbaálnom,mert nagyon jó barátnőm volt és ilyen hamar nem lehet elfelejtni egymást...de persze sosem leszünk olyan jóban, mint régen..:S

2009. febr. 20. 19:37
 16/19 A kérdező kommentje:

beszélgettünk.Az is biztos h bejöttem neki, nemis egyjel mutatta, amígsak nem jött a képbe a "barátnőm".

Eddig sohasem kelett csalódnom benne, ez az első alkalomeki h csalódtam benne..:S

Én sem mondtam meg neki h mit csináljon. Sőt bele sem szóltam, mert gondoltam ha igazi barátnő akk nem fog vele járni...De megtette, engem pedig figyelmen kívül hagyott, és vmilyen okból most ő van megsértődve...De sosem fogom tudni miért..:S

2009. febr. 20. 20:01
 17/19 A kérdező kommentje:
és még annyi, h azt az ismerőst kérdést nem én fogalmaztam...Csak neki elmondtam ezt a dolgot és megkérdezte tőlem h kiirhatja-e én pedig mondtam h igen. D:
2009. febr. 20. 20:03
 18/19 anonim ***** válasza:
bocsi későn írom, de szerintem ezt a csajt le kéne rohasztani a földbe. tudja, hogy tetszik neked a fiú, és csak úgy rámászik????!!!! milyen barátnő az ilyen, már nem azért.. és mekkora nagy baromság, hogy szíve joga azzal lenni akivel akar.. piff. azért előtte igazán beszélhetett volna veled..
2009. ápr. 9. 23:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Már sok idő eltelt a dolog óta, és mindig próbál a csaj úgy csinálni mintha nem törtnét volna semmi. Már ki békültünk, vagyis felületesen. Valahogy nem fogunk szerintem még ugyanúgy el lenni egymással mint régebben.. Bár azóta nagyon sok dolog történt.:D És am semmi gond h későn írod.:DD
2009. ápr. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!