Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orvos kéne nekem :S Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos kéne nekem :S Miért nem tudom elfeledni?

Figyelt kérdés
Tinikoromban fél évig jártam egy sráccal akibe szerelmes voltam. Azóta se ő se én nem tudjuk elfeledni egymást, pedig 150 km távolság van köztünk. Ő szakított velem és én azonnal beleléptem egy újabb kapcsolatba ami immáron 4 éve tart. A jelenlegit szeretem, tisztelem, jó az ágyban, korrekt ember, okos és jó a szíve. Izgat a teste, szeretem, hogy sokszor ugyanazon pörög a gondolatunk. De az exem nem tudom elfeledni :S Ha az indulatoknak élnék akkor visszamennék az exhez, elundorodnék tőle, fél év múlva újra vissza stb. Nem jó az ágyban, nem szeretem ahogy kinéz. Lelki társam tud lenni és úgy érzem szükségem van ő magára. ....de a teste irritál, a jelenléte is irritál. Zavarnak a dolgai és a mozdulatai. Miért nem tudom hagyni a fenébe? :((( 4 éve..... 19L
2011. márc. 8. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ő az első volt neked? Mert az elsők bizonyos lányokban nyomot szoktak hagyni, és gyakran megesik hogy továbbra is kötődnek hozzá.
2011. márc. 10. 13:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Ő nem az első volt. Ő a sokadik. Pont ezért nem értem, hogy mit tett velem, hogy így kötődök :(( Hiányzik, megölelgetném. De nem szeretem jobban mint a páromat. A jelenlegi párom szeretem és éppen ezért szeretném elfelejteni vagy csak közömbösen reagálni az exre. Tudom, hogy zavarja a párom ez a kötődés. Nem mondom neki de látja rajtam. Neki is van szeme...
2011. márc. 10. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Wáó, dettó itt is. Sajnos szerintem nem tudsz mit csinálni. :( Én sem tudtam, sőt osztálytársam a fiú... mindennap látni kemény, de élek vele. :)
2011. márc. 10. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha tennél egy próbát. Szakítasz a mostani barátoddal, és visszamész hozzá. Valyon ezután a jelenlegi barátodhoz is fogsz e továbbra is vonzódni ugyanilyen szinten mint most az exedhez, mert ha nem, akkor valószínűleg a te életedben a volt barátod az igazi. Függetlenül az idegesítő szokásaitól és attól hogy nem néz ki olyan jól mint a jelenlegid. Én elgondolkoznék ezen.
2011. márc. 10. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Gyakran van hogy két ember között van egy láthatatlan vonzalom, ami közted és az exed között is. Az is elképzelhető, hogy igazából, te nem vagy szerelmes a jelenlegi barátodba, csak azt hiszed. Kedves, aranyos, rendes, nagyon jól megértitek egymást, és szexuálisan is vonzódsz hozzá, ezért te teljes mértékben azt hiszed hogy szerelmes vagy, de közben nem, mert valami mégiscsak hiányzik belőle(nem tudod megmagyarázni te sem hogy mi)ami az exedben megvan. Sokan esnek ilyen csapdába, hogy össze keverik a szerelmet valami egész mással, vigyázz! Persze én nem állítom hogy nálad is ez a helyzet, csak azért gondolkodj el rajta, tedd tisztába ezeket a dolgokat magadban. Nehogy később jöjj rá, hogy elhibáztad. Remélem sikerül megoldanod ezt a gondot. Drukkolok.

2011. márc. 10. 22:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál te is! Visszamenni semmiképpen nem fogok, mert el fogok jönni és akkor egy számomra tökéletes kapcsolatról mondanék le a jelenlegi személyében. Ma beszéltem az exemmel elmondtam őszintén ezt a kötődést. Írtam neki: megígérem, hogy minden igyekezetemmel azon leszek, hogy véget vessek ennek. Ő erre kérdezgetett, hogy izgatna e ha a nyakamat falná, mennyire tetszik nekem az ő csókja stb. és azt is írta, hogy a mai napig maga előtt lát engem meztelenül mert minden porcikámat megjegyezte holott nálam sokkal szebb ismerősei vannak. Örült neki, hogy múlt szombaton beszélgettünk. Abszolút reménykedve reagált mindenre. Írta, hogy a mai napig sokszor azt kívánja bárcsak ott lennék és együtt összebújva megnéznénk egy filmet. Én ezekre nem vágyom, csak a társaságára. A jelenlegi párom egy korrekt ember, romantikus de nem túlzottan. Most az is eszembe jutott, hogy talán a romantikát hiányolom? Este beszélgetni fogok a párommal. Bármit kérem a páromtól ő annak eleget tesz, de nem magától. Talán a törődés miatt hiányzik az exem társasága és keverem a szimpátiával....Köszönöm, hogy kifejtetted a meglátásod a helyzetemről! Visszamenni nem fogok ez tény. Annyit szeretnék elérni, hogy erre a fajta éhségemre a páromtól kapjak jóllakottságot. Kiadós beszélgetés vár ránk de úgy érzem, hogy ezt már egy párszor megpróbáltam. Tetszik nekem, hogy hagy a szerelmem érvényesülni de néha vágyom arra, hogy körbeöleljen és mindenki előtt átkaroljon és hosszasan csókolgasson... Lehetséges, hogy ebben van hiányérzetem.
2011. márc. 11. 15:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsika, késésben vagyok ezért található 1-2 fogalmazási hiba a fent leírtakban.
2011. márc. 11. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!