Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Nektek mi a véleményetek, mit tegyek vagy ne? Fontos!
Van az iskolánkban egy lány,akinek tudom hogy tetszettem korábban,söt még idén is mutatta az érdeklödés jeleit.Sajnos azóta megváltozótt valami,mert hol mutatja az érdeklödést,hol teljesen közömbösen faarcal megy el mellettem a folyoson.A ráadás hogy közben neki több futó kalandjai,kapcsolata vol.A barátnöi is hallom hogy egymás között súgdoloznak mikor elmegyek melletük.
Én is nem tudom hogy mit érzek ,egyik pillanatban leszarom nagyivben,a másikban pedig csak öt nézném egész nap.
De a legszebb az egészben hogy soha nem is beszéltünk,még köszönő viszonyban se vagyunk ...
Nektek mi a véleményetek,mit tegyek vagy ne?
Hívd el egy italra/kávéra/fagyira/süteményre/szendvicsre vagy amire akarod, beszélgessetek, és kiderül hogy jöttök ki.
Az első randin sokminden múlik, és te is majd látod, hogy most akkor tényleg bejön neked, illetve te neki, vagy nem. Így legalább megbizonyosodhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!