Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Benne maradnátok így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne maradnátok így egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt és nagyon sokszor hallom tőle, hogy úgy is szét fogunk menni, nem fogjuk kihúzni két évig sem. Ha nem hisz benne, akkor miért mondja, hogy szeret, vagy miért van velem?

Nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem. De ő akkor mit érez? Vagy hogy van ez most? Nem nagyon értem. Ő meg nem magyarázza el, csak ezt hajtogatja.

2011. márc. 8. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:

nincs értelme folytatni...

egy kapcsolat részben a bizalmon kell alapulnia

2011. márc. 8. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:

nem normális ha ilyet mond.

nem szeret eléggé.

persze ha akkor mondja amikor dühös, az más.

bár jobb, mintha becsapna.

2011. márc. 8. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem normális. Én szakítanék vele, aztán ha akar valamit, akkor kaparjon utánam, és bizonyítson hogy hisz a kapcsolatunkban. De ha nem rázza meg a dolog, akkor ennyi volt..

18/l

2011. márc. 8. 20:07
 4/9 Ixdecske ***** válasza:
Ez durva ha nekem a barátom ilyet mondana sírva fakadnék és megmondanám hogy akkor keressen olyat akit szeret és ott hagynám. Egy szerelmes ha nem ideges akkor nem mond ilyet. A lényeg épp az hogy szeressen és az "örökké tart" szavakat mondja... nem az h ennek vége lesz...:S Szegénykém sajnállak
2011. márc. 8. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy te vagy e a fiú vagy a lány,de végülis ez mindegy is.A lényeg hogy én is hasonló helyzetben vagyok mint te,igazából én úgy érzem hogy tartom össze a kapcsolatot és a legtöbb dolog rajtam múllik sajnos.Ő se hisz bennem és sem a kapcsolatunkban én úgy érzem,pedig én nagyon sok mindenről lemondtam ő miatta és én is ilyeneket kapok csrében.Nem tudom mert magyarázatot sajnos én sem nagyon kapok,de én inkább én azt mondanám hogy én törtető típus vagyok és megteszek azért általában mindent hogy jobban éljünk,esetleg több pénzt keressünk,hogy ha idősebbek leszünk akkor jobban és nyugodtabban éljünk,de ő viszont ezért nem tesz semmit,ahogy a kapcsolatért sem,pedig hiába mondom neki hogy minden kapcsolatért tenni kell,mert mindenhol vannak viták és problémák,mert nem lehet minden mindig szép és jó,de vannak emberek,akik a probélma elől és megoldása elől elmenekülnek inkább.Na szerintem a te párod is és az enyém is ebben a ketegóriában tartoznak!csak elvan a kisvilágában és nem mer semerre lépni,csak akkor jó minden ha minden szép körölüttük,csak ez sajnos az életben nem mindig van így.
2011. márc. 8. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja a kérdésedre nem válaszoltam!

Én nem tudom meddig fogok benne maradni,mert már az összes energiámat beleőltem ami csak létezik és már kezdek kiégni!

Szerintem sok értelme nincsen,mert eleve negatívan áll hozzá és az már nem jó,egy ember akarása nem elég,úgy ahogy az enyém is kevés lesz szerintem.Még várhatsz és idegeskedhetsz miatta,de elöbb utobb bele fogsz fáradni.Én azt javaslom hogy akármennyire szereted egy ilyen ember mellett nem lehetsz boldog,mivel semmi hite nincs a kapcsolat és te írántad.Ez olyan mint egy időzitett bomba,ami bármikor "felrobbanhat" benned és azt mondod hogy na jó elegem van ebből az emberből és hidd el hogy hatalmas nagy kő fog leesni a szívedről és majd utánna fogsz találni egy olyan párt aki értékel téged és ő is akkor intezítással éli bele magát mint az életben mint a kapcsoltban!Bár nem tudom mennyi idős vagy és hogy fiú e vagy lány,de én nem sokáig húznám halasztanám,mert csak tönkre mész,az ilyen emberek miatt nincs értelme!

2011. márc. 8. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Igen, pontosan ez a helyzet,csak mi nem egy háztartásban élünk, mindketten még tanulunk. Ha rosszul vettem ki, akkor szólj!

Nagyon sokat tűrtem már én is, kezdem úgy érezni, hogy nem bírom ezt tovább csinálni, de feladni sem tudom. Amikor azt mondta, hogy próbáljuk meg külön egyszerűen belebetegedtem. Bár ő erről nem tud.

Jó én is követtem el hibákat meg ő is, de ha én el tudom neki felejteni, akkor ő miért hánytorgatja fel?

Amúgy lány vagyok.

2011. márc. 8. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

tegnap 20:39-es vagyok!

Az a baj hogy én sem tudom feladni és a probléma ezzel az hogy szerintem ezt ő is tudja,igazából nem vissza él vele,azt nem mondanám,de ezzel ő is tisztában van hogy én sok mindent feladtam miatta.Sok lehetőségünk lett volna pl külföldre menni és nagyon jól kerestünk volna,amiből megtudtuk volna alapozni a jövőnket,de ő nem volt hajlandó jönni,annak ellenére hogy tudja hogy nagyon nehezzen találni itthon munkát,ami sajnos nincs nekem már 1 éve.Mehettem volna egyedül is,de egyszerüen szétszakadtam leklkileg és nem tudtam dönteni,vagy ő vagy egy új jobb élet külföldön,de nélküle nem mentem,pedig lehet hogy kellett volna!Szóval látja hogy szenvedek és nem hajlandó lépni semmere,neki jó itt és az nem érdekli hogy velem mi van!Ezt csak azért írtam le hogy érzékeltessem a hasonlatot,nem panaszkodás miatt.:)

Ezt neked kell tudni hogy mennyire van értelme mellette még szenvedned,mert ez így neked nem hiszem hogy jó lenne még évekig,az idő meg csak megy és megy,az élet meg elmegy melletted!Mondjuk én fiú vagyok,de egy nőnél azért ketyeg a biologiai óra és nem biztos hogy megéri várni egy olyan emberre,akivel a jövőtök elég bizonytalan.Én fiú lévén nem vagyok ilyen veszélynek kitéve,de azért nekem sem mindegy hogy hogy élem az életem,bizalommal vagy szorongással teli!Az a baj hogy ő viszont rendes lány,csak a hibáit nem látja be és ezért is nehezen engedem el,de viszont ő is szeret,csak valamiért ő nehezebben változtat dolgokon és jobba ragaszkodik a megszokott dolgokhoz!

Amúgy mennyi idős vagy ha megkérdezhetem?

2011. márc. 9. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Még fiatal, 17 éves vagyok.

Mindenki azzal traktál, hogy még előttem az élet, úgy sem ő lesz a férjem, meg így meg úgy, de szeretem, és nem akarom elhagyni.

2011. márc. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!