Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton úgy érzem, hogy nem tudok megfelelni a barátomnak. Mit tegyek?
26 éves, én 22 éves lány vagyok.
Utána megfordulnak a lányok, szívesen ráakaszkodnának. Mondjuk ki na, elég jó pasi.
Neki én kellek, nem engedett eddig...
de
rendszeresen úgy érzem, hogy nem felelek meg neki
Ő szokta mondani, hogy ne felejtsek el tornázni, hogy ideje lenne elmennem fodrászhoz, megjegyzi, hogy nem adok annyit magamra amennyit kellene. Nem értem miért nincs egy oylan nővel együtt aki midnezt megtudja neki adni???
Mondtam már neki többször is, ha ennyire nem vagyok neki megfelelő akkor keressen jobbat de nem akar, azt mondja szeret, csak sokszor örülne neki ha kicsit többet törődnék magammal.
Pedig sosem zsíros a hajam, rendesen öltözködök, annyi hogy nem járkálok műkörmöshöz, nem szolizok és az arcbőröm elég érzékeny, sokszor kijön rajta egy két pattanás. De nem járok kozmetikushoz meg ilyenek
Most mit csináljak vele? Rosszul esik az egész
Van ilyen egy kapcsolatban, amikor az egyik fél előrébb tart valamiben, mint a másik. A jó kapcsolatban a felek képesek várni a másikra.
Te a saját mércéd szerint nem vagy igénytelen, Ő viszont úgy láthatja, hogy lehetne ezt még fokozni, szerethetnéd magad jobban, kényeztethetnéd többet is magad. Ha neked erre nincs (még?) belső igényed, akkor az valóban szülhet olyan feszültséget, hogy azt érzed, nem vagy neki elég jó, meg akar változtatni. Viszont ha valóban nem lennél elég jó, akkor nem lenne veled. Tehát elég jó vagy. Ellenben ha elég sokat mondogatod magadnak, hogy "nem vagyok elég jó", az annyira romboló, hogy hosszabb távon tényleg nem leszel az. Ezért a helyzetet tisztázni kell. Beszélgessetek! Mondd el az érzéseidet! A rosszakat is, a jókat is. Tisztázzátok, hogy most ez a helyzet, Te nem akarsz (még?) változtatni, ha úgy tetszik, időt kérsz, ne cseszegessen, mert nem vagy kész a változásra, erőszaknak érzed ezt a részéről. Ha tényleg szeret, megadja ezt az időt és várni fog valamennyit Rád. Ez viszont nem tarthat örökké. Ha neked sosem lesz igényed a fejlődésre, változásra, Ő viszont egy olyan típus, aki az állandó fejlődésben, változásban van otthon, akkor sajnos Ti nem illetek egymáshoz. Akkor mindenképp szakítás lesz a vége. Ezt neked kell tudnod, én nem tudom ismeretlenül megítélni. Ha úgy érzed, csak egy kis idő kell, akkor mindenképp kérj időt!
párom is előhozakodott ezzel,hogy járhatnék szoliba,meg gyakrabban fodrászhoz,és hogy csinibb ruhák se ártanának...
és meg megmondtam,hogy majd ha fizeti,oké,egyenlőre örülök ha a rezsit fizetni tudom...vagy esetleg vacsi helyett költsem fodrászra a pénzt?
azóta csend van
nem kért konkrétan ilyenekre hogy legyen műkörmöm meg szoliozzak, csak most is megdícsérte az egyik kolleganőjét, hogy milyen igényes a csaj mert mindig egy szépségápolós oldalt búj ahol az aktuális akciós kozmetikumokat nézi
meg hogy reggel több időt tölt szinte ő a fürdőben mint én
egyszerűen nem tudok fél órát bent lenni :O nem megy
fogatmosok megmosakodom, megfésülködöm, ha össze vissza áll rámegyek hajvasalóval estleg kihúzom a szememet picit
műkörmöm egyszer volt. mikor megkérdeztem róla mia a véleménye (mert az én ötletem volt) azt mondta neki mindegy, nem kell hogy mű legyen a lényeg hogy szép legyen
sokszor nem is tudom mit vár el
és igen mostanában feljött pár kiló, ami nekem sem tetszik
nem igénytelen vagyok, járok fodrászhoz is csak nem 1-2 havonta hanem mondjuk 4-5
lehet hogy kevés, de nem futja sokszor többre
meg akkor szoktam mikor töredezett a hajam vége
minek járkáljak állandóan? hajmosás vagy 2 órás hócibóci, minden nap nem tudom ezt végig csinálni
az a furcsa, hogy más pasitól meg kapom a bókokat, hogy jaj de rég láttalak mennyit változtál de szép vagy, gyönyörű friss üde vagyok stb :S
mikor mondom a barátomnak hogy pozitívat is mondhatna akkor megkérdi hogy mit mondjon? ha mindig ugyanolyan vagyok
hát nagyonjó
legjobban az idegesít hogy elvileg szerinte én vagyok a nő, nekem kéne a tüzet fent tartani benne, tenni mindig érte hogy nőnek lásson, hogy mindig megdobogtassam a szívét, hogy meglepjem változásokkal meg ilyenek
ő meg persze élvezze ezeket
utolsó: tutom jól, csak sajnos szerelmes vagyok
jobban ragaszkodom hozzá mint a világon bárkihez
teljesen elborította a szerelem az agyamat nem tudok gondolkozni, nem tudom ott hagyni
azt akarom hogy rendbe menjen midnen
mint írtam minden más oké
egy olyan férfi akiről mindig is álmodtam
nem tudom mit kezdjek magammal, olyan nehéz ez
csak régebben mindig is álmodoztam a hercegről aki királylányomnak hív és elmondja hogy neki én vagyok a legszebb
évre évre egyre jobban rá kell jönnöm hogy nincsenek tündérmesék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!