Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton úgy érzem, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton úgy érzem, hogy nem tudok megfelelni a barátomnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

26 éves, én 22 éves lány vagyok.

Utána megfordulnak a lányok, szívesen ráakaszkodnának. Mondjuk ki na, elég jó pasi.

Neki én kellek, nem engedett eddig...

de

rendszeresen úgy érzem, hogy nem felelek meg neki

Ő szokta mondani, hogy ne felejtsek el tornázni, hogy ideje lenne elmennem fodrászhoz, megjegyzi, hogy nem adok annyit magamra amennyit kellene. Nem értem miért nincs egy oylan nővel együtt aki midnezt megtudja neki adni???

Mondtam már neki többször is, ha ennyire nem vagyok neki megfelelő akkor keressen jobbat de nem akar, azt mondja szeret, csak sokszor örülne neki ha kicsit többet törődnék magammal.

Pedig sosem zsíros a hajam, rendesen öltözködök, annyi hogy nem járkálok műkörmöshöz, nem szolizok és az arcbőröm elég érzékeny, sokszor kijön rajta egy két pattanás. De nem járok kozmetikushoz meg ilyenek

Most mit csináljak vele? Rosszul esik az egész

2011. márc. 8. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Van ilyen egy kapcsolatban, amikor az egyik fél előrébb tart valamiben, mint a másik. A jó kapcsolatban a felek képesek várni a másikra.

Te a saját mércéd szerint nem vagy igénytelen, Ő viszont úgy láthatja, hogy lehetne ezt még fokozni, szerethetnéd magad jobban, kényeztethetnéd többet is magad. Ha neked erre nincs (még?) belső igényed, akkor az valóban szülhet olyan feszültséget, hogy azt érzed, nem vagy neki elég jó, meg akar változtatni. Viszont ha valóban nem lennél elég jó, akkor nem lenne veled. Tehát elég jó vagy. Ellenben ha elég sokat mondogatod magadnak, hogy "nem vagyok elég jó", az annyira romboló, hogy hosszabb távon tényleg nem leszel az. Ezért a helyzetet tisztázni kell. Beszélgessetek! Mondd el az érzéseidet! A rosszakat is, a jókat is. Tisztázzátok, hogy most ez a helyzet, Te nem akarsz (még?) változtatni, ha úgy tetszik, időt kérsz, ne cseszegessen, mert nem vagy kész a változásra, erőszaknak érzed ezt a részéről. Ha tényleg szeret, megadja ezt az időt és várni fog valamennyit Rád. Ez viszont nem tarthat örökké. Ha neked sosem lesz igényed a fejlődésre, változásra, Ő viszont egy olyan típus, aki az állandó fejlődésben, változásban van otthon, akkor sajnos Ti nem illetek egymáshoz. Akkor mindenképp szakítás lesz a vége. Ezt neked kell tudnod, én nem tudom ismeretlenül megítélni. Ha úgy érzed, csak egy kis idő kell, akkor mindenképp kérj időt!

2011. márc. 8. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

párom is előhozakodott ezzel,hogy járhatnék szoliba,meg gyakrabban fodrászhoz,és hogy csinibb ruhák se ártanának...

és meg megmondtam,hogy majd ha fizeti,oké,egyenlőre örülök ha a rezsit fizetni tudom...vagy esetleg vacsi helyett költsem fodrászra a pénzt?

azóta csend van

2011. márc. 8. 11:31
 13/22 A kérdező kommentje:

nem kért konkrétan ilyenekre hogy legyen műkörmöm meg szoliozzak, csak most is megdícsérte az egyik kolleganőjét, hogy milyen igényes a csaj mert mindig egy szépségápolós oldalt búj ahol az aktuális akciós kozmetikumokat nézi

meg hogy reggel több időt tölt szinte ő a fürdőben mint én

egyszerűen nem tudok fél órát bent lenni :O nem megy

fogatmosok megmosakodom, megfésülködöm, ha össze vissza áll rámegyek hajvasalóval estleg kihúzom a szememet picit

műkörmöm egyszer volt. mikor megkérdeztem róla mia a véleménye (mert az én ötletem volt) azt mondta neki mindegy, nem kell hogy mű legyen a lényeg hogy szép legyen

sokszor nem is tudom mit vár el

és igen mostanában feljött pár kiló, ami nekem sem tetszik

2011. márc. 8. 11:33
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg nem kér sokat. Igazán nem nagyvalami rendben tartani magad, néha elmenni fodrászhoz, a körmödet otthon is rendbe tudod tartani, vehetsz hideg gyantát, 1000 forint körül van és legalább háromszor le tudod vele szörteleníteni a karod, 3 havonta 1000 forint nem nagy luxus. Hajat is moshatsz midnen nap, az se kerül sok pénzbe. Ha megemlíti ezeket, valószínűleg igaza van, lehet te észre se veszed ezeket a dolgokat. Én sem járok sűrűn fodrászhoz, manikűrosnél, pedikűrösnél, edzőteremben még soha életemben nem voltam, mégis tökeletesen rendben tudom tartani magam itthon is, minimális költségekből. Az igénylenséget ne fogjuk már a pénzhiányra!
2011. márc. 8. 11:34
 15/22 A kérdező kommentje:

nem igénytelen vagyok, járok fodrászhoz is csak nem 1-2 havonta hanem mondjuk 4-5

lehet hogy kevés, de nem futja sokszor többre

meg akkor szoktam mikor töredezett a hajam vége

minek járkáljak állandóan? hajmosás vagy 2 órás hócibóci, minden nap nem tudom ezt végig csinálni

az a furcsa, hogy más pasitól meg kapom a bókokat, hogy jaj de rég láttalak mennyit változtál de szép vagy, gyönyörű friss üde vagyok stb :S

mikor mondom a barátomnak hogy pozitívat is mondhatna akkor megkérdi hogy mit mondjon? ha mindig ugyanolyan vagyok

hát nagyonjó

2011. márc. 8. 11:38
 16/22 A kérdező kommentje:

legjobban az idegesít hogy elvileg szerinte én vagyok a nő, nekem kéne a tüzet fent tartani benne, tenni mindig érte hogy nőnek lásson, hogy mindig megdobogtassam a szívét, hogy meglepjem változásokkal meg ilyenek

ő meg persze élvezze ezeket

2011. márc. 8. 11:40
 17/22 DannyZuko ***** válasza:
100%
Hát nézd. Én azt mondom, ha nem vagy igénytelen, márpedig szavaidból ez derük ki. Nem vagy büdös és nem lóg csinbókokban a jahaj, meg nincs félig lenőve a régi festés, akkor igenis fogadjon el olyannak amilyen vagy. Ha nem tetszik neki amit kap, akkor keressen magának egy plázacicát, akinek van rá ideje és pénze, hogy heti 1x elmenjen minden nemű maszkírozó, eltüntető, elváltoztató, művé tevő stb. helyekre. Ha ennyire elégedetlen, akkor penderitsd ki. Jó pasi sok van a világon. (például én) :) na jó, ez vicc volt. :) keress megadnak egy olyat aki elfogad téged olyannak amilyen vagy. A kapcsolat akkor jó, ha nem kell kompromisszumokat kötni minden téren és behódolni a másik kívánalmainak, pláne olyan téren, hogy te most éppen milyen ruhát veszel fel és mikor vágatod a halyad. hetente vagy havonta. Sógorasszonyom ugyanilyen pasival élt. én már többször eligazítottam a fickót. El kellett teljen 4 én mire sógiasszony is rájött, hogy az élete nem boldog és csak a megalkuvásokról szól.
2011. márc. 8. 11:42
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem sokáig lesztek együtt,egyértelmű hogy nem vagytok egy súlycsoportban.Jó hír hogy a szakítással mind a ketten nyerni fogtok.
2011. márc. 8. 11:44
 19/22 anonim ***** válasza:
hasonló a szitu mint nálunk csak mi még nem vagyunk együtt.én sem vagyok igénytelen meg ápolatlan.divatosa frizurám,igényesen öltözök,csak nem mindíg a legújabb divat szerint,a bőröm szép.ő így ismert meg,és így szeretett belém,mindíg mondta is h milyen szép vagyok meg öt nem a külső érdekli.erre valamelyik nap azzal hozakodott elő,hogy majd ő megváltoztat.járjahk el szilozni,öltözzek szexin meg kihívóan.hát kössz szépen.és még együtt sem vagyunk.képzelheted milyen lesz ha összejövünk.szóval erről ennyit h őt nem a külső érdekli meg úgy szeret ahogy vagyok.hát kétszer is meggondolom h összejöjjek e vele.szerintem te is jól gondold meg h egy ilyen pasival akarod e leélni az életedet.ja és hozzátenném még azt,hogy az én szerelmem is nagyon jó pasi,és rengeteg nőnek kellene,de ő engem szeret.hát kiváncsi leszek én erre.
2011. márc. 8. 11:46
 20/22 A kérdező kommentje:

utolsó: tutom jól, csak sajnos szerelmes vagyok

jobban ragaszkodom hozzá mint a világon bárkihez

teljesen elborította a szerelem az agyamat nem tudok gondolkozni, nem tudom ott hagyni

azt akarom hogy rendbe menjen midnen

mint írtam minden más oké

egy olyan férfi akiről mindig is álmodtam

nem tudom mit kezdjek magammal, olyan nehéz ez

csak régebben mindig is álmodoztam a hercegről aki királylányomnak hív és elmondja hogy neki én vagyok a legszebb

évre évre egyre jobban rá kell jönnöm hogy nincsenek tündérmesék

2011. márc. 8. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!