Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként te minek örülnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként te minek örülnék egy éves évfordulóra?

Figyelt kérdés

Valami csekélységben állapodtunk meg (szerintem jobb volt ezt megbeszélni, mintsem azon aggódjak, hogy költsek-e sokat vagy ne), de kevés az ötletem.

Te (ha pasi vagy, 30-40 közötti), minek örülnél?

2011. márc. 7. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

meccsnézés a haverokkal és egy láda sörrel miközben lányok sztriptízelnek.

Én ennek örülnék.

2011. márc. 7. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy piros lakk szopóálarcnak.
2011. márc. 7. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
1lightos pipának ;):D
2011. márc. 7. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom, hogy nem tudja jobban senki sem ezen az oldalon, minek örülne, mint te. :)

Ismered nagyon jól biztosan. Szeret ékszereket hordani? Szereti a karórákat? Gyűjti a bögréket? Ingeket, nyakkendőket? Sportol valamit? Mi a hobbija? Szokott futni járni? Munkájához valami eszköz?

Rengeteg dolog van, sajnos én sem vagyok túl kreatív ilyen téren, bár mindig eltalálom az ajándékokat. :))

2011. márc. 7. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

mennyi szexcentrikus pasi van, nagyon szerencsés vagyok hogy az én pasim beletartozik ak ivételbe, abba a maradék alig 5 százalékba, kaik rendesek, hűségesek, érzelmesek, de mégsem nyálasok :)

és mindezt 25 éves fejjel

sok 35-40 évesnél komolyabban gondolkodik ahozk épest, h van humorérzéke, tehát laza és nem egy vakbélgyuszi

mázlista vagyok

bár mellettem nem is hiányzik neki semmi :)

és egyenlőre mindent megtesz értem, szal nem rendelem alá magam neki :)

pont ezt tiszteli bennem

2011. márc. 8. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!